Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift στον Travis Kelce

Η τραγουδίστρια είχε άγχος και έπινε το ποτό της... κούπα!

Τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Super Bowl πανηγύρισαν οι Κάνσας Σιτι Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη σε έναν θεαματικό τελικό κόντρα στους Σαν Φραντσίσκο 49ers τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το Allegiant Stadium του Λας Βέγκας, όπου έλαβε χώρα ο τελικός, «βούλιαξε» από θεατές και δεκάδες celebrities να παρελαύνουν για τη μεγάλη γιορτή του NFL.

Στην ιστορία των ημιχρόνων των Super Bowl πέρασε και ο ράπερ Usher. Στο διάλειμμα του κορυφαίου αγώνα, ο Αμερικανός μουσικός μαζί με την ομάδα του απ τραγουδισές και χορευτές «τα έδωσε όλα» στο γνωστό Halftime Show.

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift στον Travis Kelce

Η Taylor Swift βρέθηκε στις κερκίδες του Allegiant Stadium για να υποστηρίξει τον φίλο της και παίκτη των Kansas City Chiefs,Travis Kelce.

Taylor Swift: Το πρώτο δημόσιο φιλί με τον hot σύντροφό της Travis Kelce!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η πασίγνωστη τραγουδίστρια παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη, με τις συναισθηματικές της διακυμάνσεις να είναι εμφανείς. Μάλιστα, σε κάποια φάση όλοι την είδαν στη γιγαντοοθόνη να πίνει το ποτό της... άσπρο πάτο!

Όμως φυσικά ένα από τα στιγμιότυπα που έκλεψαν λίγη από τη δόξα του ματς είναι το παρατεταμένο φιλί του ζευγαριού μετά το φινάλε του αγώνα.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top