Νίκος Αναδιώτης: «Γιατί να πρέπει να αλλάξουμε τη φύση;»

για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε στη σχέση με τη σύζυγό του, στην πίστη του στον Θεό, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια. 

«Το καλοκαίρι θα κλείσουμε με τη σύζυγό μου, Βασιλική, 14 χρόνια γνωριμίας και 12 έγγαμου βίου. Συναρπαστικό ταξίδι. Ακόμα γνωριζόμαστε. Ο μεγάλος μας γιος είναι στα 10 πάει Πέμπτη Δημοτικού, και ο μικρός στα 7 και πάει στη Δευτέρα Δημοτικού. Θεού θέλοντος, θα το θέλαμε κι εμείς ένα τρίτο παιδί. Έχουμε ίδια στάση ζωής, δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί και να πιστεύει ο καθένας διαφορετικά πράγματα. Το σημαντικότερο για την ένωση δυο ανθρώπων είναι μόνο ο Χριστός.

Στη ζωή μου δε με ενδιαφέρει να είμαι καλός άνθρωπος, με ενδιαφέρει να είμαι καλός Χριστιανός. Σημείο αναφοράς μου είναι μόνο ο Χριστός και όχι οι άνθρωποι.. Η νηστεία είναι κάτι που εμένα προσωπικά μου κάνει καλό γιατί είναι μια άσκηση που έχει πάρα πολλά οφέλη. Δε μένεις νηστικός, ούτε λιμοκτονείς, απλά δεν τρως αυτά που επιθυμείς. Όταν μάθεις να κόβεις τις επιθυμίες σου, αυτό σου κάνει καλό και στην υπόλοιπη ζωή σου γιατί η επιθυμία του καθενός δίνει και δικαίωμα. Αυτό συνεπάγεται και άλλα πράγματα που ζούμε, και θα κληθούμε να ζήσουμε, τα οποία δε με βρίσκουν σύμφωνο» είπε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

«Δε θεωρώ ότι η επιθυμία που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι και δικαίωμά του. Να ζούμε ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του; Που θα φτάναμε; Δε με βρίσκει σύμφωνο αυτό. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου. Για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει… Μέχρι πέρυσι είχαμε μάθει σε μια κανονική οικογένεια, γιατί να αλλάξει τώρα αυτό; Για μένα, ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερά.

Δε θέλω να τη μειώσουμε. Οκ, κάποιος άνθρωπος θέλει την περιουσία του να την αφήσει σε κάποιον άλλον, μπορεί να συμβεί αυτό με μια συμβολαιογραφική πράξη. Σε ό,τι αφορά δυο άτομα του ιδίου φύλου που θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί γιατί το θεωρούν δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό το σωστό είναι το παιδί να μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης κατέληξε λέγοντας: «Το παιδί έχει δικαίωμα από τη φύση, αν μπορεί, να μεγαλώσει με τη μητέρα και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί να πρέπει να αλλάξουμε τη φύση; Και γιατί πιστεύουμε ότι αν πάμε κόντρα σε αυτή, αυτό θα είναι προς όφελός μας;  Γιατί να το δοκιμάσουμε και γιατί να ρισκάρουμε σε κάτι τέτοιο; Σε ποιόν θα έχει συνέπειες όλο αυτό;… Είναι λίγο εγωιστικό όλο αυτό… Η αγάπη μας προς αυτούς τους ανθρώπους μας κάνει να προσπαθούμε να το αποτρέψουμε… Δε με νοιάζει αν θα κριθεί η γνώμη μου, δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν άνθρωπο. Εγώ έχω να λογοδοτήσω μόνο στον Κύριο… Δε θα μας βγάλει σε καλό και λυπάμαι… Ο σκοπός της δικής μου ζωής είναι να σώσω την ψυχή μου, αν θα είμαι έτοιμος για το ταξίδι προς την αιωνιότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top