Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά από το ατύχημα στο μάτι της

Καρφώθηκε μία αγκίδα στο μάτι της την ώρα του μακιγιάζ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από το ατύχημα που είχε στο μάτι της την Τρίτη, με αποτέλεσμα να μη βγει η εκπομπή της στον «αέρα». Παρά το μακιγιάζ, μπορούσε να διακρίνει κανείς το πρήξιμο κάτω από το αριστερό της μάτι

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: Δεν βγήκε η εκπομπή της στον αέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το ατύχημα στο μάτι της έπρεπε άμεσα να δει γιατρό κι ενημέρωσε ότι δε θα μπορέσει να βρεθεί στο πλατό.

Η Ελένη Μενεγάκη ανησύχησε το τηλεοπτικό κοινό με τη χθεσινή της απουσία

Η Ελένη Μενεγάκη ανησύχησε το τηλεοπτικό κοινό με τη χθεσινή της απουσία

Η παρουσιάστρια επέστρεψε σήμερα κανονικά στην εκπομπή κι αποκάλυψε πως έγινε το ατύχημά της: «Καλησπέρα σας, σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε κι ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει καρφωθεί κάτι μέσα».

«Κάγκελο» η Μενεγάκη με την ατάκα του Τσούλη για την ηλικία της!

«Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου κι όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και για αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε. Κι όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω», πρόσθεσε. 

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε και τη συμβουλή της στα κορίτσια που βάζουν μολύβι στα μάτια!

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε και τη συμβουλή της στα κορίτσια που βάζουν μολύβι στα μάτια!

«Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες: "Αυτό ήταν". Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια -γιατί έτσι έγινε- μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου πει μια αγκίδα… Τέλος πάντων… Περαστικά!», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top