Μαρία Μενούνος: Αγκαλιά με την κόρη της στο στολισμένο σαλόνι τους

«Η πρώτη μας επίσημη οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα»

Η Μαρία Μενούνος ποστάρει συχνά βίντεο με την κορούλα της

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της θα κάνει φέτος η Μαρία Μενούνος.

Η διάσημη παρουσιάστρια κι ο Κέβιν Αντεργκάρο έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας τον περασμένο Ιούνιο, με τη μικρή Αθηνά να τους κλέβει την καρδιά

Η Μαρία Μενούνος για τα γενέθλια του πατέρα της: «We love you pappou»

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, όπου βλέπουμε την ίδια με την κόρη και τον σύζυγό της να φοράνε matchy-matchy καρό πυζάμες. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το ασορτί, καρό φουλάρι που φοράει ο σκύλος της οικογένειας!

Η Μαρία Μενούνος με την οικογένειά της και τον... Άγιο Βασίλη!

Η Μαρία Μενούνος με την οικογένειά της και τον... Άγιο Βασίλη! /Φωτογραφία Instagram

«Η πρώτη μας επίσημη οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα. Λοιπόν, θα μείνει εδώ μόνο επειδή δεν έχω χρόνο να τη στείλω.

Λέω όχι σε πράγματα που δεν είναι πραγματικά απαραίτητα ώστε να μπορώ να περάσω τόσες περισσότερες στιγμές με την Αθηνά. Ήταν μια τόσο ξεχωριστή στιγμή απολαμβάνοντας αυτή τη σεζόν με την Αθηνά. 

Η Μαρία Μενούνος για την υγεία της: «Είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό»

Δεν πέρασε όπως τις άλλες χρονιές γιατί πραγματικά κάνουμε παύση για να δημιουργήσουμε αυτές τις στιγμές. Ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο υγείας να τα απολαμβάνω όλα!

Σε ευχαριστώ Θεέ μου για την οικογένειά μου. Είναι πραγματικά τα πάντα. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σεζόν διακοπών! XO Κέβιν, Μαρία, Αθηνά, Μάξιμους και Μπόμπο», έγραψε η Μαρία Μενούνος στα χριστουγεννιάτικα ενσαντανέ.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top