Έλενα Τοπαλίδου: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά, αλλά δεν πέτυχε»

Όσα είπε για τον άντρα της ζωής της, Νίκο Κουρή, μετά τον γάμο τους

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Το άλμπουμ του θρησκευτικού γάμου τους

Για τον άντρα της ζωής της αλλά και την επιθυμία τους για ένα δεύτερο παιδί μίλησε η χορογράφος Έλενα Τοπαλίδου, μετά τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Έλενα Τοπαλίδου: Η νέα ανάρτηση για τη χορευτική φιγούρα στον γάμο της

«Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός», είπε η Έλενα Τοπαλίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glow και τη Μαρία Αραμπατζίδου.

Νίκος Κουρής- Έλενα Τοπαλίδου στον γάμο τους/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Νίκος Κουρής- Έλενα Τοπαλίδου στον γάμο τους/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ο γιος τους, Πέτρος, είναι σήμερα 16 ετών. Εκείνος μάλιστα, συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία τη μέρα του γάμου των γονιών του.
«Καταρχάς να πω, ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του, με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει!» ανέφερε για τον γιο της.

Έλενα Τοπαλίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Ο Πέτρος Κουρής συνόδευσε τη μητέρα του, Έλενα Τοπαλίδου, στην εκκλησία / NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Αποκάλυψε μάλιστα, πως το ζευγάρι ήθελε να κάνει ένα ακόμη παιδί, για να έχει ο γιος του ένα αδελφάκι. «Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά δεν πέτυχε. Και τώρα, αν μπορούσα, θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα, πολύ. Κάθε παιδί, κάθε οικογένεια είναι ένας άλλος πλανήτης στο σύμπαν.

Εγώ με τον Πέτρο αυτήν τη στιγμή νιώθω κάτι πέρα από πληρότητα και ο πόνος μου για ένα ακόμη παιδί δεν είναι για εμάς, αλλά γιατί θα ήθελα πολύ να έχει ένα αδερφάκι

Όπως εξήγησε η ίδια, ο γιος της δεν έχει ούτε ξαδερφάκι, αλλά το καλό είναι ότι ο Πέτρος «μπορεί και βρίσκει φίλους καρδιακούς, οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα να αγχώνομαι και γι’ αυτό. Αλλά, ναι, θα ήθελα πάρα πολύ».

«Σήμερα πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά», εξομολογήθηκε η Έλενα Τοπαλίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top