Ρέμος για Βέρτη: «Δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα» - Η ευχή που του έστειλε!

Τι είπε για τους κριτές του Fame Story αλλά και για την κόρη του, Ελένη

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου στο Κοσμοράδιο 95,1 - βίντεο Happy Day

Ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, και παραχώρησε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95,1» και τον Τάσο Ριζόπουλο.  Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, μετά από 7-8 χρόνια, θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα το πρώτο μέρος του νέου του συλλεκτικού δίσκου, με τίτλο «Πάντα και ποτέ».

«Το παιδί που ξεκίνησε από τον Λαγκαδά έχει μεγαλώσει, έχει παραμείνει όμως παιδί. Όπως είπα και στους σπουδαστές του Fame Story όταν είχα μπει στο σπίτι, έχω ζήσει πράγματα, τα οποία ούτε καν μπορούσα να τα ονειρευτώ. Αυτό που τους είπα κιόλας είναι να κυνηγούν τα όνειρά τους άσχετα με τα αν θα τα πετύχουν», επισήμανε ο τραγουδιστής και ένας εκ των τεσσάρων κριτών του Fame Story. 

Αντώνης Ρέμος για τους κριτές του Fame Story

«Φροντίζω πάντα να κρατώ μια ισορροπία. Με την Ελένη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Με τον Γιώργο Αρσενάκο γνωριζόμαστε επίσης, αλλά πρώτη φορά καθόμαστε παρέα στον πάνελ. Τον Light τον γνώριζα από πριν, γιατί γνώριζα πολύ καλά τον πατέρα του, που είναι επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, βράζει το αίμα, όπως όλων των παιδιών στην ηλικία του», είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους άλλους τρεις κριτές του Fame Story

Όταν ο Αντώνης Ρέμος μπήκε μέσα στο σπίτι του Fame Story και μίλησε με τους σπουδαστές- βίντεο Star

«Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπώ πάρα πολύ. Αυτό που βλέπεις, είναι και στη ζωή του. Είναι τόσο χαρισματικός και τόσο χαριτωμένος ο τρόπος που λειτουργεί όλο αυτό που περνάμε όλοι καλά», πρόσθεσε. 

Aντώνης Ρέμος για Νίκο Βέρτη: «Δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα»- Η ευχή που του έστειλε

Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στις φιλίες μέσα από τον χώρο και ειδικότερα, για την παρέα που έκανε με τον Νίκο Βέρτη. «Με τον Νίκο ουσιαστικά δεν κάναμε ποτέ παρέα – παρέα, κολλητή. Ήμασταν μέσω κοινής παρέας, έτσι κάναμε παρέα. Δηλαδή όλα αυτά τα παιδιά που ήταν κοινοί μας φίλοι. Πήγαινα στο μαγαζί του και πηγαίνω, όποτε μπορώ και αυτός έχει έρθει μια φορά στο μαγαζί απ’ ότι θυμάμαι. Αλλά δεν ήμασταν ποτέ παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Yvonne Bosnjak και τον Nίκο Βέρτη, στο Fantasia, το 2011/ NDP

Ο Αντώνης Ρέμος με την Yvonne Bosnjak και τον Nίκο Βέρτη, στο Fantasia, το 2011/ NDP

«Παρέα ξέρεις τι θα πει. Να είσαι παρέα. Να βγαίνεις και τα λοιπά. Σε κάποιες εποχές και στιγμές ήταν λίγο πιο κολλητή η παρέα μας, πήγαμε πέντε φορές στο σπίτι του και ήρθε και αυτός στο δικό μας. Έτσι όμως, σίγουρα από εκεί και πέρα έχει ο καθένας τη ζωή του και τη δουλειά του. Ο καθένας μας πρέπει να κοιτάξει την πορεία του και μέσα σε αυτό το πράγμα έκανε και αυτός τις δουλειές του, είχε τον δικό του δρόμο, όπως και εγώ έχω τον δικό μου δρόμο. Εντάξει, πάλι μιλάμε όποτε θα βρεθούμε», πρόσθεσε.

Νίκος Βέρτης: «Είναι επιλογή μου που δεν έχω κάνει ακόμη οικογένεια»

«Εννοείται ότι τον αγαπώ, τον εκτιμώ και χαίρομαι που έχει και αυτός τις επιτυχίες του και έχει στήσει τη δική του, πολύ μεγάλη, πορεία μέσα στον χώρο. Τον αγαπάνε πάρα πολύ και στο εξωτερικό. Να είναι καλά, να είναι γερός και του εύχομαι να κάνει ένα παιδάκι σύντομα. Γιατί, Νίκο μου, περνάει ο καιρός και δε γυρίζει πίσω κάθε χρονιά που φεύγει! Οπότε χάνεις στιγμές! Εγώ την Ελενίτσα μου, δόξα τω Θεώ, στα 45 την έκανα, αυτή τη στιγμή είναι 8 χρονών άρα και γω να πούμε πως είμαι 53 χρονών» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Ρέμος στη νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αντώνης Ρέμος και Νίκος Βέρτης στο Αmmos, το 2009/ NDP

Αντώνης Ρέμος και Νίκος Βέρτης στο Αmmos, το 2009/ NDP

Ακόμη, αποκάλυψε πως η κόρη του, Ελένη, τον έχει παρακολουθήσει στις συναυλίες του και γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς της.

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος, με την κόρη τους, στο αεροδρόμιο, τον Μάιο του 2023/ NDP Nίκος Ζότος

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος, με την κόρη τους, στο αεροδρόμιο, τον Μάιο του 2023/ NDP Nίκος Ζότος

Ακόμη, περιέγραψε τη στιγμή όταν η Υβόννη Μπόσνιακ του έκανε έκπληξη ανήμερα των γενεθλίων του, πηγαίνοντας με την Ελενίτσα σε συναυλία του στην Πάτρα. Η κόρη του τότε ήταν 3 ετών. «Μου κόπηκαν τα πόδια», αποκάλυψε για εκείνη τη στιγμή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top