Κώστας Μηλιωτάκης: Έγινε παππούς στα 47 του!

Η δεύτερη κόρη του είναι 5 ετών... κι έγινε θεία!

Όσα είπε για τον ερχομό της εγγονής του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Κώστας Μηλιωτάκης/ βίντεο Super Κατερίνα

Παππούς έγινε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Κώστας Μηλιωτάκης, σε ηλικία 47 ετών. H μεγάλη του κόρη, Νεφέλη, γέννησε ένα κοριτσάκι.
Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

«Κι εγώ μια μέρα πριν γεννήσει η κόρη μου το συνειδητοποίησα, ότι θα γίνω παππούς. Μου στέλνανε πολλά μηνύματα, “παππού, παππού”. Ε, θα πίνω καφεδάκι τώρα στο καφενείο, θα προσαρμοστώ. Στα 23,5 είχα τη Νεφέλη. Αισθάνομαι μια ασφάλεια γιατί έχω γνωρίσει τον άντρα της και την οικογένειά του, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι», είπε ο μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ερχομό του παιδιού της κόρης του.

O Kώστας Μηλιωτάκης έχει άλλη μία κόρη, 5 χρόνων… η οποία έγινε θεία! «Σίγουρα θα γράψω τραγούδι για την εγγονή μου. Έτσι κι αλλιώς, ετοιμάζομαι να γράψω κάποια νανουρίσματα με άρπα, και θα γράψω κάτι εκεί γι’ αυτή. Δε με έχουν ενημερώσει για το όνομα. Θα έχει ένα περίεργο όνομα πάντως», ανέφερε ο ίδιος. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε επίσης, ότι έχει πάρει διαζύγιο του από τη δεύτερη σύζυγό του και σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

O Kώστας Μηλιωτάκης/ NDP

O Kώστας Μηλιωτάκης/ NDP

«Με τη μαμά της δεύτερης κόρης μου δεν είμαστε μαζί. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Τη βλέπω πάρα πολύ την Αναστασία και είμαι κοντά της. Πολύ δύσκολα θα παντρευόμουν τρίτη φορά. Δε θα ήθελα να βάλω κάποια κοπέλα σε μια τέτοια διαδικασία, ενώ ξέρω ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτή τη συνθήκη. Νομίζω ότι δε θα ήταν σωστό» κατέληξε ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top