Miss Κρήτη 2023: Δείτε τις πιο όμορφες Κρητικές!

Οι 5 πανέμορφες γυναίκες που φόρεσαν το «στέμμα»

Παγκρήτια Καλλιστεία

Άλλος ένας λαμπερός τελικός για τα Παγκρήτια Καλλιστεία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “Κήπος των Αισθήσεων” στο Ηράκλειο, που φαίνεται να αγκαλιάζει τον θεσμό, όπου αναδείχθηκαν οι πέντε ομορφότερες Κρητικοπούλες για το 2023!

Μάλιστα φέτος λόγω του μεγάλου συναγωνισμού των φιναλίστ δόθηκε ένας extra τίτλος, εκείνος της Γ’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη!

Τον τίτλο της Miss Κρήτη για το 2023 κατέκτησε η 19χρονη Νταϊάνα Τζίνι από το Ηράκλειο, Α’ Αναπληρωματική αναδείχθηκε η Ελευθερία Τζιρβελάκη 20 ετών από την Ιεράπετρα, Β’ Αναπληρωματική η 26χρονη Χανιώτισσα Αιμιλία Κουκλάκη και Γ’ Αναπληρωματική η Γιώτα Αντωνοπούλου 20 ετών επίσης από την Ιεράπετρα. Τον τίτλο της Miss Κρήτη Young 2023 κατέκτησε η Ηρακλειώτισσα Γεωργία Πατραμάνη 14 ετών.

Την βραδιά παρουσίασε η πολυτάλαντη και εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη, η οποία εντυπωσίασε με την ενέργεια και τον επαγγελματισμό της πάνω στην σκηνή! Εκτός από την εξαιρετική οικοδέσποινα όμως την παράσταση έκλεψε με το γνωστό χιούμορ του και ο διάσημος hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς, οποίος ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής!

Κ. Στικούδη

Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Κρίστι Κρανά, ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στην Ελλάδα και των σχολών Cristi Models, η Miss International Greece Ζωή Ασουμανάκη, φυσικά οι περυσινές εστεμμένες των Παγκρήτιων Καλλιστείων αλλά και πολλές ακόμα προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και της ομορφιάς.

Φωτορεπορτάζ: Τάκης Δρόσος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top