Χαϊκάλης για MeToo: «Κάποιες έχουν φάει πολύ ξύλο από άλλες σχέσεις»

«Αν μιλήσω αύριο θα γίνει της κακομοίρας», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη στο Mega Καλημέρα

Μετά από πολύ καιρό έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Παύλος Χαϊκάλης στην Ελεονώρα Μελέτη, καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Σιχάθηκα με όλο αυτό το οποίο γίνεται στην τηλεόραση. Έχω δει ο ένας να κατακερματίζει τον άλλο. Οι άνθρωποι δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων», είπε ο ηθοποιός, σημειώνοντας πως «η τέχνη πρέπει να είναι ενωτική».

Κώστας Αποστολάκης- Παύλος Χαϊκάλης στην παράσταση «Ένα μωρό για τρεις», το 2020/ NDP

Κώστας Αποστολάκης- Παύλος Χαϊκάλης στην παράσταση «Ένα μωρό για τρεις», το 2020/ NDP

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την υποκριτική, μετά την εμφάνιση του metoo και τους ισχυρισμούς που ακούστηκαν εις βάρος του. 

O Παύλος Χαϊκάλης καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα

O Παύλος Χαϊκάλης καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα

«Είναι επιλογή μου που αποσύρθηκα και δε δέχτηκα προτάσεις που μου έγιναν», εξήγησε. 

Εγώ με όσα πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει

Η ενασχόληση του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία είναι γνωστή. «Η αστρολογία είναι μια παρεξήγηση. Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία, χωρίς να την έχει γνωρίσει, δεν την ξέρει. Δεν ξέρω και γιατί δεν πιάνετε γνωστούς αστρολόγους να σας πουν πέντε πράγματα. Βγαίνει ο κόσμος να την καταδικάσει, χωρίς να ξέρει… Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε πράγματα, χωρίς να ξέρουμε. Να βλέπουμε σύμβολα, για να μας καθοδηγούν γιατί είναι αποκωδικοποιήσεις», είπε.

Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος, κάνω το βίτσιο μου»

Αποκάλυψε μάλιστα, πως αστρολογικά είχε δει ότι θα υπάρχει ένα πρόβλημα, αλλά «δεν περίμενα αυτό το μέγεθος και αυτή την εμμονή».

Παύλος Χαϊκάλης: Η εμμονή παρουσιαστή μαζί του

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε παρουσιαστή που επί ενάμιση μήνα είχε εμμονή μαζί του και σχολίαζει για ποιον λόγο ο ηθοποιός εργαζόταν. 

«Όταν βγήκε ένας συνάδελφός σου, παρουσιαστής, με μια εμμονή επί 1,5 μήνα γιατί βγαίνω και πάω να δουλέψω… Δεν τον πήρα τηλέφωνο, γιατί δε θέλω να κάνω διάλογο. Θέλω να με πάρει εκείνος να μου πει ότι το έκανε γι’ αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο. Το συζήταγα και με κόσμο και όλοι μου έλεγαν το ίδιο, “ρε φίλε, τέτοια εμμονή γιατί πάω να δουλέψω;”», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Τι έχω κάνει δηλαδή; Εμένα οι ιστορίες μου βασίζονται πάνω σε δυο κουτσομπολιά. Βγήκα να υπερασπιστώ το όνομά μου και βρήκα και τον μπελά μου. Αν γυρίσω να σου πω τι έχει συμβεί, και τι ξέρω, θα γίνω κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας. Αποφάσισα λοιπόν να τραβηχτώ και να αφήσω τον καθένα να κρίνει… Δεν είναι εύκολο», επισήμανε.

Ο Παύλος Χαϊκάλης στην επίσημη πρεμιέρα «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, το 2019/ NDP

Ο Παύλος Χαϊκάλης στην επίσημη πρεμιέρα «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, το 2019/ NDP

Ο Παύλος Χαϊκάλης και το MeToo

Κλείνοντας, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Ακούω ανθρώπους που λένε “κορίτσια, είμαστε μαζί σας” και θέλω να βγάλω τις τρίχες μου. Αυτές οι δηθενιές, όχι. Και νοών, νοείτο! Το metoo ήταν 3-5 άτομα; Τα αληθινά θύματα –και ξέρουμε τις περιπτώσεις- δε βγήκαν να μιλήσουν. Οι σωστές περιπτώσεις δε βγήκαν να μιλήσουν και αυτό αφήνει πολλά κενά στην όλη ιστορία. Βγήκαν άνθρωποι να καταγγείλουν για μπούλινγκ άλλους ανθρώπους, γυναίκες ειδικά, που είναι γνωστό ότι έχουν φάει πολύ ξύλο από κάποιους».

«Υπάρχουν γυναίκες που βγήκαν να καταγγείλουν κάποιους και έχουν φάει πολύ ξύλο στη ζωή τους από άλλες σχέσεις. Γιατί καταγγέλλεις τον Α και δεν καταγγέλλεις τον Β; Γιατί; Γιατί είναι άλλα συμφέρονται από πίσω; Γιατί δε σε παίρνει; Γιατί κάποια στιγμή έγινε της μόδας αυτό και έπρεπε να βγάλουμε απωθημένα; Αν μιλήσω, αύριο θα γίνει της κακομοίρας. Είναι πολύ περίεργες καταστάσεις. Off the record μπορώ να σου πω πολλά. Υπάρχουν τα στοιχεία, αλλά δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Αν βάλεις και μια κοινή λογική και αρχίσεις να συνθέτεις στοιχεία… Πήγαν χιλιάδες καταγγελίες στο ΣΕΗ και βγήκαν μόνο 4. Πού είναι οι άλλες;», κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top