Γιώργος Κοψιδάς: «Μετά από έναν χωρισμό έκανα τη σεξουαλική μου επανάσταση»

«Συνεχίζω και απολαμβάνω το σεξ», παραδέχτηκε ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στη Μαίρη Αργυριάδου και την εκπομπή Breakfast@Star για τη σχέση του με την τηλεόραση, την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια και τη σεξουαλική του επανάσταση.

Κοψιδάς: «Με φλερτάρουν πολύ συχνά οι άνδρες. Έχω το σουξέ μου στα αγόρια»

Ο ηθοποιός παίζει φέτος στην παράσταση «Τα φώτα της πόλης» του Τσάρλι Τσάπλιν, η οποία είναι βουβή. «Δεν είχα προτάσεις για σίριαλ. Φέτος, δε με προτίμησαν στη μυθοπλασία», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε πως θα συζητούσε να εμφανιστεί σε εκπομπή αν του άρεσε το concept.

Εξομολογήθηκε ότι είναι σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο, αλλά ο γάμος δεν είναι στα σχέδια του. «Έχω συγκατοικήσει τρεις φορές με σχέσεις μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι η συγκατοίκηση με καταπιέζει. Θέλω να έχω τον προσωπικό μου χώρο», ανέφερε.

Ακόμη, εξέφρασε την άποψή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας ότι: «Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και αποδοχή, οπότε αν ένα παιδί μπορεί να το πάρει αυτό από δύο ομόφυλους γονείς κι έχει ένα περιβάλλον να μεγαλώσει με στοργή, γιατί όχι;»

Για τη δήλωση που είχε κάνει πριν από κάποιο διάστημα στο Sex podcast, σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή, ότι για ένα διάστημα είχε έντονη σεξουαλική ζωή κάθε μέρα, δήλωση η οποία είχε συζητηθεί πολύ, εξήγησε:

«Μέχρι τότε, ήμουν ένα παιδί αρκετά συνεσταλμένο. Είχα κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου και μετά από έναν επώδυνο χωρισμό- είχα βιώσει την απόρριψη, είχα δουλέψει νύχτα εκείνη την περίοδο, και βολεύει πολύ να δουλεύεις νύχτα στο κομμάτι των γνωριμιών, έκανα τη σεξουαλική μου επανάσταση».

«Συνεχίζω και απολαμβάνω το σεξ», παραδέχτηκε, όπως και ότι… κάνει τον καλύτερο ελληνικό καφέ!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top