Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού

Τι είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη

Νέα εξέλιξη υπάρχει στη διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» σε δική παραπέμπονται οι δυο γιατροί που φέρεται να έχουν υπογράψει βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη. Ακόμη σε δίκη παραπέμπεται για ηθική αυτουργία και η Ζέτα Δούκα.

Επιπλέον, σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστό site όπου μίλησε για «σκηνική αλητεία».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού».

Και συνέχισε: «Οι δυο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Γι’ αυτόν τον λόγω κάναμε μυνήσεις. Προς στιγμή δικαιωνόμαστε γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».

Με τη σειρά του στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεράρης, ο οποίος ανέφερε «Δεν είναι φοβερή νίκη του Γ. Κιμούλη, πολλές υποθέσεις παραπέμπονται σε δίκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top