Αδελφές Φαρμάκη: Η αντίδραση της Γωγώς για ενδεχόμενο 2ου παιδιού της Όλγας

Τι είπε η πρώτη για το χειρουργείο στην καρδιά & η δεύτερη για τη μητρότητα

Όσα είπαν οι αδελφές Φαρμάκη, Γωγώ και Όλγα- βίντεο Happy Day

Στο πάρτι για τη συνεργασία τους με την Κατερίνα Δαλάκα στο fashion brand τους kisterss πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τις αδελφές Φαρμάκη, Γωγώ και Όλγα. Η πρώτη μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πέρυσι και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει στην καρδιά και η δεύτερη για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Μάλιστα, αισθητή ήταν η αντίδραση της Γωγώς στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί η Όλγα.

Γωγώ Φαρμάκη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και το δημόσιο μήνυμα

Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη/ NDP Νίκος Δρούκας

Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη/ NDP Νίκος Δρούκας

«Είχα διαγνωσθεί με wolff parkinson white. Ανέβαζα παλμούς, μπορούσα να φτάσω 240 με 250 παλμούς. Άρχισα να ζαλίζομαι και να νιώθω ότι έκανε σεισμό εκεί που καθόμουν. Έκανα χειρουργείο στην καρδιά, καυτηριάστηκε αυτό το έξτρα δεμάτιο που υπήρχε στην καρδιά μου και τώρα είμαι μια χαρά», περιέγραψε η Γωγώ Φαρμάκη. 

Γώγω Φαρμάκη: Η πρώτη ανάρτηση για την γέννηση της κόρης της αδερφής της

Η Όλγα Φαρμάκη έχει αποκτήσει μια κόρη με τον Σταύρο Μαντόπουλο. Η Μαρέττα θα γίνει δύο ετών τον επόμενο μήνα. Για τη μητρότητα, το μοντέλο και fashion blogger σχολίασε: «Είναι το ωραιότερο δώρο. Το λέω και συγκινούμαι, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό».

Σταύρος Μαντόπουλος και Όλγα Φαρμάκη με την κόρη τους/ NDP Νίκος Δρούκας

Σταύρος Μαντόπουλος και Όλγα Φαρμάκη με την κόρη τους/ NDP Νίκος Δρούκας

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, όταν ρωτήθηκε η Όλγα, αντέδρασε η Γωγώ. «Το λέει επειδή είναι η μοναδική βοήθεια που έχω», εξήγησε. «Κάτι λέμε κάποιες φορές, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν πιέζω τις καταστάσεις», είπε η Όλγα Φαρμάκη, με την αδελφή της να σχολιάζει: «Ποιοι το λέτε; Ε αν δε θέλετε, δε θα γίνει, προφανώς», σημείωσε γελώντας η Γωγώ Φαρμάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top