Χάρις Αλεξίου: «Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου»

Το τραγούδι που θα διάλεγε να πει, αν είχε τη φωνή της στο απόγειό της

Χάρις Αλεξίου για τα όνειρα που βλέπει ότι μπορεί να τραγουδήσει ξανά -βίντεο Breakfast@Star

Η Χάρις Αλεξίου αποκάλυψε ποιο είναι το τραγούδι που θα διάλεγε να τραγουδήσει, αν είχε πάλι πίσω τη φωνή της, αλλά και τα όνειρα που βλέπει ότι μπορεί να τραγουδήσει ξανά.

Συγκινεί η Χαρούλα Αλεξίου: «Το πένθος ήταν για την απώλεια της φωνής μου» 

Η δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στο podcast του Θέμη Καίσαρη, ο οποίος τη ρώτησε ποιο τραγούδι θα διάλεγε να τραγουδήσει αν εμφανιζόταν το τζίνι και της έλεγε πως μπορεί να έχει πίσω τη φωνή της, στο απόγειό της, για 15 λεπτά. «Την “Προσευχή”. Ας ερχόταν αυτό και θα έβρισκα πολλά τραγούδια να πω», αποκάλυψε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια και λέω: “αχ! Κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου” και είναι πολύ ωραία όταν το βλέπω αυτό», εξομολογήθηκε.

Η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή, τον Σεπτέμβριο του 2023/ NDP Nίκος Δρούκας

Η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή, τον Σεπτέμβριο του 2023/ NDP Nίκος Δρούκας

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία, ανακοίνωσε το 2020 ότι αποσύρεται από το τραγούδι γιατί η φωνή της δεν είναι όπως ήταν παλιά. «Δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η σπουδαία ερμηνεύτρια. 

Χάρις Αλεξίου: Η ιστορία του τραγουδιού «Προσευχή» στο φινάλε του Maestro

Το ανατριχιαστικό τραγούδι «Προσευχή» που ακούσαμε πρόσφατα στο φινάλε της σειράς Maestro, είναι σε στίχους και μουσική της ίδιας της Χαρούλας Αλεξίου και κυκλοφόρησε πρώτη φορά στον δίσκο της «Οδός Νεφέλης ‘88» το 1995.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top