Νίκος Μακρόπουλος: «Ο γιος μου είναι 31. Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς;»

«Η σύντροφός μου, Γιούλη, έχει όλα τα καλά του κόσμου»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μακρόπουλου στο «Happy Day»

Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε για τον γιο του, τη σύντροφό του, το ενδεχόμενο να γίνει δεύτερη φορά πατέρας, αλλά και την απόφαση να κόψει το κάπνισμα, που τον μετέτρεψε στον πιο «φανατικό αντικαπνιστή όλων των εποχών». 

Νίκος Μακρόπουλος: Γνώρισε την αποθέωση στην Αμερική

«Ο γιος μου, ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας. Είμαι περήφανος για τον Τάσο. Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο» είπε με περηφάνια για τον γιο του, ο Νίκος Μακρόπουλος, στην εκπομπή «Happy Day».

Ο Νίκος Μακρόπουλος απολαμβάνει τη σύντροφό του στο τραγούδι, στην εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων»

Ο τραγουδιστής είναι σε σχέση πολλά χρόνια με την επίσης τραγουδίστρια, Γιούλη Τάσσου, και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει δεύτερη φορά πατέρας.

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τη σύντροφό του, Γιούλη/ NDP

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τη σύντροφό του, Γιούλη, το 2017/ NDP

«Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά; Είμαστε χρόνια με τη Γιούλη σε σχέση. Θαυμάζω σε εκείνη το ήθος της. Είναι ένα άριστο παιδί. Νομίζω ότι είναι μία σύντροφος που νομίζω πως “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”. Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί είναι συγκαταβατικός, έχει κατανόηση, είναι διακριτικός, είναι ευγενικός, έχει όλα τα καλά του κόσμου» τόνισε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τη σύντροφό του, Γιούλη, σε βραδινή τους έξοδο, το 2016/  NDP

Ο Νίκος Μακρόπουλος με τη σύντροφό του, Γιούλη, σε βραδινή τους έξοδο, το 2016/  NDP

«Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο που η ιστορία ξεκινούσε με την κηδεία μου»

Ακόμη, αποκάλυψε πως επέλεξε να κάνει padel για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς είχε πάρει κάποια κιλά, κόβοντας το τσιγάρο. «Κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα, αλλά τώρα είμαι ο πιο φανατικός αντικαπνιστής όλων των εποχών. Αν δεν το πάρεις απόφαση εσύ να το κόψεις, θα σε κόψει εκείνο. Εγώ ήμουν στα πρόθυρα του να με κόψει, να με κόψει η αναπνοή», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top