Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μην ακούτε τον Fipster. Δεν ξέρω τι έπαθε!»

Τι απάντησε για τον «καβγά» τους στο Breakfast@star

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για τον Fipster και το γεγονός ότι άφησε να εννοηθεί πως έχει τσακωθεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Fipster: Ο καβγάς με τον Βασάλο & το ξέσπασμα για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε τον Κωνσταντίνο, ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δε συνέβη.

«Αχ, έχω μπλέξει και με τον Φίλιππο τώρα που ξυπνάει με κακοκεφιά και αρχίζει και λέει διάφορα ασυνάρτητα. Δεν έχουμε τσακωθεί. Μια χαρά μαζί ήμασταν χθες. Γιόρταζε κιόλας. Χρόνια πολλά Φίλιππε κι από εδώ. Ρε παιδιά, χθες ήμασταν μαζί. Μην τον ακούτε. Δεν ξέρω τι έπαθε. Βγήκε προχθές το βράδυ μόνος του και μάλλον δεν πήγε καλά το βραδινό ποτό, και ξύπνησε το πρωί και είχε νεύρα. και λέει, “που θα ξεσπάσω, στον Κωνσταντίνο”».


Εν συνεχεία, σχολίασε την επιστροφή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και όσα έγιναν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Η Ευρυδίκη ήξερε ότι το καλοκαίρι ότι έγινε μια πρόταση στην Πάρο, αλλά η επίσημη πρόταση έγινε τώρα. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι έχει μαντικές ικανότητες η Ευρυδίκη. Το καλοκαίρι δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασης. Το ότι βρέθηκα εγώ στην Πάρο και συζήτησα με τη Σίσσυ, είναι ένα άλλο κομμάτι. Δεν ξέρω αν προτιμούσαν εμένα σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με τον Δημήτρη, δεν έχουμε και κάτι να λύσουμε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top