Δόμνα Μιχαηλίδου - Λεωνής Μαντωνάκης: Ερωτευμένοι στο γήπεδο

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο σύντροφός της, Λεωνής Μαντωνάκης, βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Barcelona και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί.

Δόμνα Μιχαηλίδου - Λεωνής Μαντωνάκης

Δόμνα Μιχαηλίδου - Λεωνής Μαντωνάκης στο γήπεδο

Το ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα και η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ήταν εκδηλωτική με τον σύντροφό της.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λέωνής Μαντωνάκης κρατούν χαμηλό προφίλ. 

Μιχαηλίδου - Μαντωνάκης

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο και όπως είχε δηλώσει η Δόμνα Μιχαηλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της ο Λεωνής Μαντωμάκης ήταν ο καλύτερός της φίλος πριν γίνουν ζευγάρι.

«Είμαι καλά. Εδώ και λίγους μήνες, έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια», είπε πει.

Ποιος είναι ο Λεωνής Μαντωνάκης

Ο Λεωνίδας Μαντωνάκης είναι ψυχίατρος στην Α' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, ενώ έχει και δικό του ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη και στη συνέχεια από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Εξειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και μετεκπαιδεύθηκε στο Massachusetts General Hospital (MGH) Athinoula Martinos Center for Medical Neuroimaging, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard, στη Βοστώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top