Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στη μαριχουάνα»

Όσα είπε για τον εθισμό της στις ουσίες

Αρκετές φορές στο παρελθόν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της. Όπως έχει δηλώσει πήρε αυτή την απόφαση, προκειμένου να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τα είπα όλα στον πατέρα μου κι έπαθε σοκ»

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πάλεψε με τους δαίμονές της και τον Μάϊο του 2003 κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

 

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η μάνα μου ήταν αυστηρή και τη φοβόμουν

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok το οποίο συνόδευσε με ένα ηχηρό μήνυμα.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το βίντεο στο Tik Tok για τη ζωή της χωρίς ουσίες

«Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια και έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα και δεν είχα όρια σε τίποτα. Απελευθερώθηκα 18 Μάϊου 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής… Απέχω από ουσίες και ανούσια πράγματα, απέχω από ψευτοκοινονικότητες, ζω καθαρά. Καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ εγώ τα θέλω μου, τη ζωή μου, αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω, δοκιμάζω τι μου πάει. Το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα δεν θα μου το επιβάλει κανένα σύστημα, αλλά το ένστικτό μου. Και να είναι καλά και η μάνα μου», έγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

 

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος - Panoz7
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top