Γιώργος Πατούλης: Οι σχέσεις του με τη Μαρίνα σήμερα & ο 18χρονος γιος τους

Περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ με το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο

Όσα είπε στο «Πρωινό» του Ant1 ο Γιώργος Πατούλης για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, τη σχέση του σήμερα με τη Μαρίνα Πατούλη και ο 18χρονος γιος τους

Ο Γιώργος Πατούλης, λίγο πριν αφήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής και μετά από 25 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο που έγινε η αφορμή να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια, το διαζύγιο του με τη Μαρίνα Πατούλη, αλλά και τον γιο τους που είναι πλέον φαντάρος. 

Πατούλης: Η Ζωή Και Η Πορεία Του Μέχρι Την Περιφέρεια    - Video

«Έγινε ένα μεγάλο έργο στην περιφέρεια την τελευταία τετραετία. Ακόμη και σήμερα που μιλάμε ασφαλτοστρώνονται δρόμοι που είχαν να στρωθούν 40 χρόνια» είπε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης. Στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο Ζάππειο με το ζεϊμπέκικο που προκάλεσε αντιδράσεις, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε «ατυχές γεγονός».

Γιώργος Πατούλης: Δε θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση απόδημων στο Ζάππειο, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη πυρκαγιές στη χώρα και παράλληλα είχαν προηγηθεί δύο σοβαρά γεγονότα στη χώρα: η πτώση του Canadair με τους δύο νεκρούς πιλότους και η ανατίναξη των πυρομαχικών σε αποθήκη στη Νέα Αγχίαλο. 

Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Πατούλη: «Εγώ φταίω για το ζεϊμπέκικο»

Γιώργος Πατούλης για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε εκδήλωση γυναικών στο Ζάππειο.

Γιώργος Πατούλης/ ΝDP

Γιώργος Πατούλης/ ΝDP

«Πήγα να τιμήσω σε εκδήλωση στο Ζάππειο 105 σπουδαίες Ελληνίδες του εξωτερικού Μετά τα μεσάνυχτα πήγα να φύγω. Υπήρχε μια επιμονή, είναι η αλήθεια, ότι θα έφευγαν την επόμενη μέρα… και ακριβώς πίσω από το δικό μου τραπέζι γινόταν μια «εκδήλωση» με την κυρία Στανίση. Εκεί στο κάλεσμα, για να μη δείξω κάπως, μετά από αυτή την επιμονή, έριξα έναν γύρο λιγότερο από ένα λεπτό. Είδα ότι κάποιοι τραβούσαν βίντεο και τους είπα ότι είναι προσωπική στιγμή, το έκανα για να μην πικράνω καμία (τις κυρίες που τιμήθηκαν στην εκδήλωση), αλλά κάποιος το έδωσε» εξήγησε.

«Ήταν άδικη αλλά σεβαστή απόφαση» επισήμανε.

Γιώργος Πατούλης: «Ο γιος μου είναι φαντάρος – Ζούσε μαζί μου»

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε και για τον γιο του με τη Μαρίνα Πατούλη, Αλέξανδρο, ο οποίος είναι σήμερα 18 ετών. 

Ο Γιώργος Πατούλης με τον γιο του, Αλέξανδρο, στο θέατρο του Λυκαβηττού, 16/9/23- NDP Έλλη Πουπουλίδου

Ο Γιώργος Πατούλης με τον γιο του, Αλέξανδρο, στο θέατρο του Λυκαβηττού, 16/9/23- NDP Έλλη Πουπουλίδου

«Ο γιος μου είναι 18 χρονών και είναι φαντάρος. Είναι από τα παιδιά που θεώρησαν ότι πρώτα πρέπει να υπηρετήσει την πατρίδα. Ο στόχος του είναι να πάει στην Κύπρο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εκπαίδευση στην Καρδίτσα. Θέλησε ο ίδιος να πάει στην Κύπρο και θέλει να σπουδάσει νομική ή ιστορία της τέχνης. Παλιότερα έλεγε ότι θέλει να γίνει γιατρός και μετά δήμαρχος. Ο γιος μου ζούσε μαζί μου, αλλά και με τη μητέρα του είχε μία θερμή σχέση» είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Γιώργος Πατούλης για την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα: «Μιλάμε, εχθροί είμαστε;»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πατούλης πρόσθεσε για τις σχέσεις του με τη Μαρίνα Πατούλη: «Όταν τελειώνει μία σχέση, είναι αλήθεια –ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί- πως πρέπει να υπάρχει και η συνεννόηση και η συμφωνία. Αυτό υπάρχει. Μιλάμε, εχθροί είμαστε; Όλοι περνάμε τα προσωπικά μας, αυτό είναι ανθρώπινο. Από την άλλη, υπάρχει μία περίοδος που κοιτάς τη ζωή σου, να ορθοποδήσεις και να συνεχίσεις».

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης σε δημοσιογραφικά βραβεία, το 2020/ NDP

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης σε δημοσιογραφικά βραβεία, το 2020/ NDP

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, απάντησε: «Αν υπάρξει λόγος, θα γίνει κι αυτό. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Όλοι έχουμε μία προσωπική ζωή. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει, κατά την άποψή μου, η προσωπική μου ζωή».

Ο Γιώργος Πατούλης είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι ορθοπεδικός χειρουργός με πολλά χειρουργεία στο ενεργητικό του επί 20 χρόνια. «Έκανα 50 χειρουργεία τον μήνα όταν αποφάσισα να πάω υποψήφιος στον δήμο Αμαρουσίου» ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top