Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Πατούλη: «Εγώ φταίω για το ζεϊμπέκικο»

Όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια για το συμβάν με τον περιφερειάρχη Αττικής

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή του Alpha

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κατερίνα Στανίση. Ανάμεσα σε άλλα, η καταξιωμένη τραγουδίστρια απάντησε για τα κιλά της αλλά και το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σε εκδήλωση στο Ζάππειο, με το οποίο δημιουργήθηκε ντόρος

Η Κατερίνα Στανίση στηρίζει Πατούλη: Τι είπε στο Star για το ζεϊμπέκικο

«Θέλω να έχω μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Έβαζα κρέμες πολύ νέα, που δεν τις χρειαζόμουν και καθόλου. Μετά τις έκοψα κι όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο παράξενη... Τρώω τα πάντα κι έχασα κάποια κιλά από το άγχος πιστεύω και την κούραση. Δεν είμαι και γυναίκα που τρώω 13 φορές την ημέρα. Αδυνάτισα όχι από το φαγητό. Τώρα αρχίζω και παίρνω», είπε αρχικά.  

Η Κατερίνα Στανίση ερμήνευε κι ο Γιώργος Πατούλης χόρευε ζεϊμπέκικο

Η Κατερίνα Στανίση ερμήνευε κι ο Γιώργος Πατούλης χόρευε ζεϊμπέκικο

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: «Μου έστειλε δώρο αυτοκίνητο με την κορδέλα»

«Ήταν κακή στιγμή; Τι να πω. Πάντως εμείς δεν πήγαμε να διασκεδάσουμε. Τελευταία στιγμή μας είπανε "Πες και δύο τραγούδια". Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ τον τράβηξα τον άνθρωπο, ήταν έτοιμος με το σακάκι κι έφευγε. Εγώ φταίω... Φαντάζομαι το έκανε για να μη με προσβάλλει, μη με στενοχωρήσει. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό», πρόσθεσε η Κατερίνα Στανίση για το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη  ενώ η χώρα έδινε μάχη με τις φωτιές.

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη που συζητήθηκε πολύ!

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη που συζητήθηκε πολύ!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top