Το σπίτι των ονείρων μας - Πουλήθηκε η έπαυλη της Jlo στο Λος Άντζελες

Αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων με κινηματογράφο, θέατρο και λίμνη

Δείτε βίντεο για την Τζένιφερ Λόπεζ από την εκπομπή Breakfast@Star

Η Jennifer Lopez πούλησε την έπαυλη της στο Bel Air του Λος Άντζελες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, έξι μήνες μετά τον γάμο της με τον Ben Affleck.

Hot η Jennifer Lopez: Ποζάρει με εσώρουχα και… κόβει την ανάσα στα 54 της!

Ο νέος ιδιοκτήτης κατέβαλε κάτι λιγότερο από 34 εκατομμύρια δολάρια (32 εκατ. ευρώ) για το κτήμα των 8 στρεμμάτων, αν και η αρχική τιμή πώλησης ήταν στα 42,5 εκατομμύρια δολάρια.

Lopez και Affleck σε επίδειξη του Ralph Lauren, το 2022/ ΑΡ Chris Pizzello

Lopez και Affleck σε επίδειξη του Ralph Lauren, το 2022/ ΑΡ Chris Pizzello

Η εταιρία που ανέλαβε την πώληση δημοσιοποίησε ένα βίντεο από το εσωτερικό της έπαυλης αλλά και από τους εξωτερικούς χώρους και η αλήθεια είναι πως οι εικόνες προκαλούν δέος.

Το ξύλο και η πέτρα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο σπίτι των «ονείρων», όπως και η πλούσια βλάστηση στους εξωτερικούς χώρους. 

Jennifer Lopez: Oι χώροι της έπαυλης και οι ανέσεις που διαθέτει

Το πρώτο επίπεδο διαθέτει σαλόνι με ψηλό ταβάνι, μπαρ, τζάκι και ατσάλινα παράθυρα και πόρτες, τα οποία ανοίγοντάς τα οδηγούν σε πέτρινες βεράντες.

Η έπαυλη διαθέτει επίσημη τραπεζαρία, κουζίνα με εντοιχισμένο χώρο πρωινού και πέτρινο τζάκι. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο οικογενειακό δωμάτιο και δωμάτιο παιχνιδιών με μπαρ που ανοίγει σε βεράντα με πισίνα υπερχείλισης 3 πλευρών. Διαθέτει και αίθουσα προβολών 30 θέσεων... για βραδιές ταινιών.

 

Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα cosy γραφείο για μελέτη, χώρος μασάζ και δωμάτιο επισκεπτών. Το κεντρικό υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει πολλά παράθυρα, τζάκι, ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και μίνι καθιστικό με πολυθρόνες. Στον ίδιο χώρο υπάρχει μπανιέρα που οδηγεί σε βεράντα με καταρράκτη.

Στην έπαυλη υπάρχει επίσης ξενώνας, γυμναστήριο, αμφιθέατρο 100 θέσεων, βιολογικός λαχανόκηπος, ιδιωτική λίμνη με αμμώδη παραλία και υπαίθριο ντους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top