Αντύπα: Πώς αντέδρασε όταν του είπε ο γιος του ότι θα γίνει τραγουδιστής;

Ο Πρόδρομος Μαζλουμίδης ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στο τραγούδι

Όσα είπαν ο Αντύπας και ο γιος του, Πρόδρομος, στο Happy Day

Ο Αντύπας γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια καριέρας του και με αφορμή το last tour έδωσε συνέντευξη τύπου και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του, που ακολούθησε επίσης τα βήματά του στο  τραγούδι. 

«Έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα όλα αυτά τα 50 χρόνια. Ο κόσμος μού έδωσε με απλοχεριά πολλά πράγματα. Όλους μας τρομάζει η επιτυχία γιατί δεν ξέρουν πού θα τους βγάλει αυτό», σχολίασε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην κάμερα του Happy Day.

Αντύπας: Σπάνια έξοδος με τη σύζυγό του, Στέλλα

Ο Αντύπας με τη σύζυγό του Στέλλα, έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, τον Πρόδρομο και την Όλγα. Από την κόρη τους μάλιστα, έχουν και δύο εγγόνια, τον Δημήτρη και τον Αντύπα junior. 

«Χαίρομαι για τον Πρόδρομο γιατί κάνει ωραία βήματα. Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα τον τραγουδήσουν τον Πρόδρομο. Δε με μιμήθηκε ποτέ, δεν τραγούδησε τραγούδια μου, πιστεύω ότι θα πάει καλά. Θα τον τραγουδήσουν κάποτε όλοι», πρόσθεσε ο Αντύπας. 

Ο 34χρονος Πρόδρομος αποκάλυψε, μάλιστα, και την αντίδραση των γονιών του όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής. 

«Ο πατέρας μου ήταν οριακά ψύχραιμος και η μαμά μου οριακά δεν έπαθε εγκεφαλικό, γιατί μόλις είχα τελειώσει τις σπουδές μου, οπότε ήταν πολύ χαρούμενη που ο γιος της είχε πάρει το πτυχίο και δούλευε στη ναυτιλιακή», αποκάλυψε ο γιος του Αντύπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top