Θάνατος Ματούλας: «Κατηγορούν τον Λορέντζο χωρίς να ξέρουν την αλήθεια»

Η Μαριαλένα Οικονομίδου μιλά στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Για όσα κατηγορούν τον Λορέντζο Καριέρε σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε τον θάνατο της μητέρας του, Ματούλας μίλησε η Μαριαλένα Οικονομίδου.

Ματούλα: «Η επιθυμία του γιου της είναι να είναι μόνος του στη διαδικασία»

Η κ. Οικονομίδου είναι η γυναίκα που τον μεγάλωσε από τεσσάρων ετών, όταν παντρεύτηκε τον πατέρα του Λορέντζο, Ρομπέρτο Καριέρε. Τον ανέθρεψε με αγάπη, μαζί με τα άλλα δύο βιολογικά παιδιά της, όπως δήλωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Η Ματούλα ήταν και θα είναι πάντα η μητέρα αυτού του παιδιού... Όπως είχε πει η ίδια είχε μπλέξει με κάποιες ουσίες... Ο Λορέντζο ήταν ένα τρυφερό και μοναχικό παιδί... Όταν τον γνώρισα, τον αγάπησα και τον πόνεσα αμέσως», δήλωσε αρχικά η κ. Οικονομίδου.

Η Μαριαλένα Οικονομίδου μιλά για τον Λορέντζο Καριέρε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Στη συνέχεια, πήρε θέση για όσα ακούστηκαν για τον Λορέντζο μετά τον θάνατο της Ματούλας: «Η μητέρα του ήταν μάνα του, είχε δικαίωμα να πει ό, τι θέλει. Οι τρίτοι, όμως, που βγαίνουν και τον κατηγορούν, χωρίς να ξέρουν την αλήθεια... Αυτό δεν το επιτρέπω».

«Τη μητέρα του τη λάτρευε... Ήταν κοντά στη μητέρα του για πολλά χρόνια», συνέχισε. 

Ο Λορέντζο Καριέρε ανέλαβε την καύση της σορού της μητέρας του Ματούλας που έγινε σήμερα. Επιθυμία του γιου της ήταν να είναι μόνος του στη διαδικασία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top