Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως επικοινωνεί μόνο μέσω... φαξ

«Σε πολλούς φαίνεται περίεργο, όταν το λέω, αλλά ναι»

Η Ντόλι Πάρτον ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μπει στον «κόσμο των social media», καθώς είναι ήδη περιτριγυρισμένη από πολύ κόσμο.

Η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο «The View» κι ανέφερε: «Δεν θέλω να μπω σε αυτόν τον κόσμο των social media. Είμαι ήδη περιτριγυρισμένη από πολύ κόσμο. Και θυμάμαι ότι ο Κένι Ρότζερς με εξόργιζε για αυτό. Επέμενε συνεχώς και του είχα πει "κοίτα, αν θέλω να έρθω σε επαφή μαζί σου, θα σου στείλω μήνυμα με ταχυδρομικό περιστέρι. Έτσι κι αλλιώς, ξέρεις πάντα πώς να με προσεγγίζεις, όταν θες κάτι. Οπότε, δεν χρειάζομαι social media"».

 

 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το μόνο μέσον επικοινωνίας που χρησιμοποιεί είναι το φαξ.

«Ποτέ δεν μπήκα σε όλο αυτό, γιατί σκέφτομαι πως θα μου πάρει πολύ χρόνο, αν προσπαθώ να έρθω σε επαφή με όλους όσους προσπαθούν αντίστοιχα να έρθουν σε επαφή μαζί μου. Οπότε τους λέω απλά "στείλτε μου φαξ ή τηλεφωνήστε μου και θα σας καλέσω πίσω"», είπε.

«Σε πολλούς φαίνεται περίεργο, όταν το λέω, αλλά ναι. Χρησιμοποιώ ακόμα συσκευή φαξ. Κάποιοι από αυτούς που βλέπουν αυτή την εκπομπή ίσως δεν ξέρουν καν τι είναι. Όμως, είναι το βασικό μέσο που χρησιμοποιώ για να επικοινωνήσω», εξηγεί.

Μάλιστα, στο παρελθόν, η βαφτιστήρα της, Μάιλι Σάιρους είχε μιλήσει για αυτή της τη συνήθεια δημόσια. Σε εμφάνισή της στο «Graham Norton Show», είχε πει πως επικοινωνεί με την αγαπημένη της νονά μόνο μέσω φαξ. «Δεν τηλεφωνείς ποτέ στη Ντόλι, της στέλνεις φαξ. Έχει ένα τηλέφωνο, αλλά δεν το χρησιμοποιεί ποτέ», είχε πει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top