Χαϊκάλης για Φιλιππίδη: «Έχουμε επαφές, αλλά δε νομίζω να συναντηθούμε»

Οι νέες δηλώσεις κι οι θεατρικές προτάσεις που αρνήθηκε ο ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Κι οι δύο πρωταγωνίστησαν στο #metoo του ελληνικού θεάτρου το 2020. Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, που βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα με τις γνωστές συνέπειες στην καριέρα τους. 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να επιστρέψει στο Θέατρο

Στην εκπομπή Το Πρωινό και την Άρια Καλύβα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος απάντησε για το θέατρο και την πρόταση που αρνήθηκε, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει εγκαταλείψει την υποκριτική κι ασχολείται με την αστρολογία

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει εγκαταλείψει την υποκριτική κι ασχολείται με την αστρολογία

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο, αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου, οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν κι έτσι το έχτισαν τόσο καιρό...

Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά, είπαν: “Μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα”. Εγώ τους καταλαβαίνω κι επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει…», είπε αρχικά. 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ»

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά που βγήκε το 50-50. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ ονόματός του. Δε νομίζω να συναντηθούμε, πλέον ανεβαίνω σπάνια στην Αθήνα». 

Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί στη θεατρική σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί στη θεατρική σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Έκανα αυτοκριτική, είδα τα λάθη μου. Αλλάζω βήμα και πάω μπροστά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο καθένας είναι αντιμέτωπος με τη συνείδησή του. Η ζωή μου ήταν το θέατρο. Το κεφάλαιο αυτό για μένα έχει κλείσει οριστικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top