Δημοτικές Εκλογές 2023: Θρίαμβος για τον Γιώργο Τσαλίκη στο Περιστέρι

Για ακόμα μία φορά εκλέχθηκε, στο πλευρό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη

Οι δημοτικές εκλογές 2023 πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στη χώρα μας και πολλοί ήταν και οι Έλληνες celebrities που συμμετείχαν ως υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος για ακόμα μία φορά εκλέχθηκε, με χιλιάδες ψήφους, στο πλευρό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι.  

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού και κέντρων φιλίας στο Περιστέρι ευχαρίστησε τους πολίτες του δήμου που τον ψήφισαν, μέσα από ανάρτηση στο Instagram, ενώ το πρωί της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου, μίλησε και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

«Καλημέρα & καλή εβδομάδα. Είναι 7 το πρωί, ήθελα να είμαι από τους πρώτους που θα υποδεχτώ εδώ στο δημαρχείο το δήμαρχο μετά την έκτη ιστορική του νίκη με 80%. Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ‘’ευχαριστώ’’ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που μου δίνετε ξανά την ευκαιρία να είμαι για άλλα πέντε χρόνια στο Περιστέρι, να αγωνιστώ για τον πολιτισμό που είναι η ζωή μου και για τα Κέντρα Φιλίας, εκεί που δέχτηκα τον πιο αήθη και βρόμικο πόλεμο. Με κατατάξετε στις πρώτες θέσεις με χιλιάδες ψήφους σε αυτόν τον τεράστιο, σπουδαίο και πολύ σημαντικό δήμο της χώρας μας. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ να αγωνίζομαι για το δίκαιο και το καλό κι εσείς μου αποδείξατε ότι το καλό πάντα νικάει. Σας ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη και την στήριξη» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης στο video στο Instagram.

H ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top