Υρώ Μανέ: Θεατρική βραδιά με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου

Casual εμφανίσεις για μαμά και κόρη

Μια κοινή βραδινή έξοδο μετά από καιρό πραγματοποίησε η Υρώ Μανέ μαζί με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου.

Υρώ Μανέ: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη της

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην παρουσίαση του προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2023-2024 και πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Η Υρώ Μανέ με την κούκλα κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου.

Γι’αυτή την έξοδο η ηθοποιός πόνταρε σε ένα total black outfit, ενώ προτίμησε να δώσει χρώμα με ένα μακρύ φουλάρι με κόκκινες λεπτομέρειες.

Η Υρώ Μανέ με την κόρη της στην Επίδαυρο - Ποια είναι η 25χρονη Φαίδρα

Η 25χρονη χορεύτρια φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι με ένα μαύρο τοπ και κοσμήματα. Η Φαίδρα Νταϊόγλου είναι καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον Τάσο Νταϊόγλου και αποτελεί μεγαλη αδυναμία των γονιών της.

H Yρώ Μανέ είναι παντρεμένη με τον Τάσο Νταϊόγλου από το 1998. Καρπός του έρωτά τους είναι η Φαίδρα, η οποία σήμερα είναι 25 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό.

 

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχα την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε πει η Υρώ Μανέ για την οικογένειά της σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στα Σύνορα: Νέα κωμική σειρά έρχεται στο Star

Να θυμίσουμε ότι αυτή τη σεζόν η Υρώ Μανέ θα παίξει στην κωμική σειρά «Στα Σύνορα» με τη σφραγίδα του Βασίλη Θωμόπουλο που σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα στο Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top