Οι νύφες του καλοκαιριού: Τα εντυπωσιακά νυφικά που φόρεσαν

Πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκαν φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι περισσότεροι επιλέγουν να παντρευτούν! Από τον Μάϊο έως και τον Σεπτέμβριο πολλοί ήταν οι διάσημοι της ελληνικής showbiz που ανέβηκαν τα σκαλιά τη εκκλησίας.

Πάντα η νύφη κλέβει την παράσταση, έτσι κι εμείς συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες νύφες του καλοκαιριού. 

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη

Στην Αίγινα και στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων έγινε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στις 27 Μαΐου. 

Την εντυπωσιακή νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, μέσα σε ένα ολόλευκο vintage αυτοκίνητο. Μετά τον γάμο, ακολούθησε δεξίωση στον υπερπολυτελή Πύργο Σαλιαρέλη.

Πάνος Μουζουράκης- Μαριλού Κοζάρη: Δείτε το άλμπουμ του γάμου τους

Η 30χρονη φαρμακοποιός, η οποία ήταν έγκυος, επέλεξε ένα στράπλες νυφικό Cristina Varotsos με γαλλική δαντέλα και λάμψεις. Έπιασε τα μαλλιά της τα έπιασε κότσο σινιόν και φόρεσε ένα πέπλο.

Το ζευγάρι πριν λίγες μέρες απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαρασούλης

Έναν γάμο έκπληξη ακόμα και για την ίδια έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παντρεύτηκε με τον Θοδωρή Μαρασούλη στις αρχές Ιουλίου. 

Το ζευγάρι είχε κανονίσει τη βάπτιση της κόρης του, Αλεξάνδρας – Ωκεανίς και πριν ξεκινήσει το μυστήριο ο Θοδωρής Μαροσούλης έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια αφού είχε κανονίσει να γίνει ο γάμος τους.

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαρασούλης

Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 η Άννα Πρέλεβιτς με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νικήτα Νομικό. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Άννα Πρέλεβιτς: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες απο τον γάμο της

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα εντυπωσιακό νυφικό σε παραδοσιακή γραμμή με μακριά μανίκια και κλειστό λαιμό στιλ Γκρέις Κέλι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Μπάνε Πρέλεβιτς.

Stan - Βέρα Σωτηροπούλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Stan με την εκλεκτή της καρδιάς του Βέρα Σωτηροπούλου. Ο 36χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη δικηγόρος μετρούν τέσσερα χρόνια σχέσης, την οποία φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τον γάμο του στην Πάρο, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων.

Stan- Βέρα Σωτηροπούλου: Ο νησιώτικος γάμος και η συγκίνηση του τραγουδιστή

Η τελετή έγινε σε μοναστήρι κοντά στην Νάουσα της Πάρου, με φόντο τη θάλασσα, και όλα κινήθηκαν στους τόνους του λευκού - από τον στολισμό της εκκλησίας μέχρι το κοστούμι του γαμπρού. Τόσο τον γαμπρό, όσο και τη νύφη συνόδευσαν μουσικοί του νησιού που έπαιξαν παραδοσιακές γαμήλιες μελωδίες.

Το φόρεμα της Βέρας Σωτηροπούλου ήταν αρκετά απλό, αλλά ιδιαιτέρως εντυπωσιακό. Ήταν στράπλες με δύο μανίκια να πέφτουν στους ώμους της, ενώ το μπούστο είχε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη λάμψη.

Ευγενία Δημητροπούλου - Στέλιος Βλατάκης

Η όμορφη ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της Στέλιος Βλατάκης, ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε μια λευκή νυφική δημιουργία σε ρομαντικό ύφος με εντυπωσιακά μανίκια και απλικέ λευκά λουλούδια με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Μάλιστα στη μέση είχε δέσει μια λεπτή ζώνη τύπου κορδέλα σε μπλε χρώμα.

Τζένη Μελιτά - Σπύρος Μαργαρίτης

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο η Τζένη Μελιτά κι ο Σπύρος Μαργαρίτης, με φίλους και συγγενείς να βρίσκονται δίπλα τους.

Τζένη Μελιτά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Η νύφη επέλεξε τρία νυφικά! Το πρώτο που φόρεσε στην εκκλησία ήταν σε γραμμή γοργόνας από δαντέλα, που αποκάλυπτε τους ώμους της, ενώ ο γαμπρός επέλεξε λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ έδωσε στην καλή του μια κατακόκκινη ανθοδέσμη. 

Το δεύτερο νυφικό στο πάρτι του γάμου, σε πιο αέρινες γραμμές, ενώ στο τέλος έριξε και τους χορούς της, φορώντας αυτή τη φορά μια λευκή ολόσωμη φόρμα όλο δαντέλα και διαφάνειες. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top