Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάγεψε» το κατάμεστο θέατρο Λυκαβηττού

Ταξίδεψε τους χιλιάδες θαυμαστές του με νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε μια μοναδική μουσική βραδιά στους θαυμαστές του στο θέατρο του Λυκαβηττού

Μία μαγική βραδιά, γεμάτη επιτυχίες και τη μοναδική του ενέργεια, χάρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο αθηναϊκό κοινό, στο κατάμεστο θέατρο του Λυκαβηττού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με τα τραγούδια του


Στο πλαίσιο της φετινής επιτυχημένης περιοδείας του, «Elpida Tour», ο δημοφιλής κι αγαπητός καλλιτέχνης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού και ταξίδεψε τους χιλιάδες θαυμαστές του με νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του.


Καθ΄ όλη τη διάρκεια της sold out συναυλίας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέσυρε το κοινό στα «μαγικά» μουσικά μονοπάτια του και την ξεχωριστή αισθητική του, κάνοντας τον κόσμο να τραγουδά ασταμάτητα και να τον χειροκροτά θερμά.

Ο τραγουδιστής ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες

Τον καλλιτέχνη συνόδευαν η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ανδρομάχη, καθώς και οι δημοφιλείς Playmen και η εντυπωσιακή Klavdia, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στον ενθουσιασμό του κοινού.

Μαζί του ήταν ταλαντούχα τραγουδίστρια Ανδρομάχη, οι δημοφιλείς Playmen και η εντυπωσιακή Klavdia, ενώ guest έκανε ο Rack, καλλιτέχνες που μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο στον ενθουσιασμό του κοινού.

Το θέατρο Λυκαβηττού πλημμύρισε από κόσμο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top