Στικούδη: «Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί, είμαστε χαρούμενοι»

Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Στικούδη μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης/ βίντεο Breakfast@star

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες η Κατερίνα Στικούδη. Η performer ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της Christina Aguilera, στο Europride 2023.

Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος για δεύτερη φορά

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera», είπε χαϊδεύοντας επί σκηνής την κοιλίτσα της.

 

 

Η εγκυμονούσα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Μάλτα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον επικείμενο ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι.
Ο Βύρωνας είναι πολύ καλά. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι αλλά δεν μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Ήταν όμορφη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα πολύ άνετα. Μπορεί να ήταν 80.000 άτομα από κάτω αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαστε στο σπίτι… Στον Βύρωνα το ανακοινώσαμε όπως όλοι, του εξηγούμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος, δε θα είναι μόνος. Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top