Τούνη- Αλεξάνδρου: Πότε θα βαπτίσουν τον γιο τους - Τρεις οι νονοί του

«Θα πρέπει να το συνηθίσετε κι εσείς το καινούργιο όνομα του νουνίτο... »

Όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» για τη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Baby swimming για τον Νουνίτο

Ο μικρός «Νουνίτο» γεννήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου του 2023 και είναι σήμερα 8 μηνών. Οι γονείς του προετοιμάζουν ένα ξεχωριστό event για τη βάπτισή του, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή του Alpha «Happy Day». 

Το όνομα που θα πάρει ο μικρός δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Οι γονείς του κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το όνομα που θα του δώσουν. 

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο λόγος που δεν πήγε στις Μαλδίβες με την Ιωάννα Τούνη

Αυτό που γνωρίζουμε πάντως, είναι ότι νονοί του θα είναι η κολλητή φίλη της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά και ο Γιώργος Μανίκας, καλός φίλος του Δημήτρη, όπως επιβεβαίωσε στο Happy Day η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε όμως, μία αποκάλυψη ακόμα. Οι νονοί θα είναι τρεις, καθώς ανάμεσά τους θα είναι και ο γιος του Γιώργου Μανίκα, Άγγελος. 

Όπως έχει αποκαλύψει κατά καιρούς η influencer στους followers της, στη βάπτιση του «νούνι» θέλουν να γίνει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους, με dj και catering. Η Ιωάννα Τούνη έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το event θα γίνει σε κτήμα κοντά στην Αθήνα. 

«Ετοιμάζω το φόρεμα που θα βάλω στη βάπτιση του νούνι. Που δε θα τον λένε πια νούνι και θα τον λένε με όνομα. Και τι θα κάνω εγώ που δε θα λένε το μωρό μου πια νουνίτο; Kαι θα πρέπει να το συνηθίσετε κι εσείς το καινούργιο όνομα του νουνίτο...Αυτό είναι το challenge» είχε πει σε ένα από τα stories της η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top