Χάρι: Tα λόγια του για την πρώτη επέτειο θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έφυγε από τη ζωή 8 Σεπτεμβρίου 2022

70 πράγματα που δεν ξέραμε για την Βασίλισσα Ελισάβετ... - Βίντεο Breakfast@Star

Σαν σήμερα και πριν έναν χρόνο ακριβώς, η Ελισάβετ Β’ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της αλλά και τους Βρετανούς πολίτες που τη λάτρευαν.

Ο πρίγκιπας Χάρι απέτισε φόρο τιμής στην παραμονή της πρώτης επετείου από τον θάνατό της, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών βραβείων WellChild στο Λονδίνο.

«Όπως γνωρίζετε, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στα βραβεία πέρυσι, καθώς η γιαγιά μου πέθανε. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα επέμενε να είμαι μαζί σας, αντί να πάω σε αυτήν, και γι’ αυτό ακριβώς ξέρω, ακριβώς ένα χρόνο μετά, μας κοιτάζει όλους απόψε» είπε.

Ο Χάρι, ο οποίος είναι προστάτης της εθνικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για βαριά άρρωστα παιδιά από το 2007, απέτισε φόρο τιμής στους νέους, λέγοντάς τους: «Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ στα 18α ετήσια βραβεία WellChild – μια βραδιά που προσωπικά ανυπομονώ κάθε χρόνο γιατί θα είμαι μαζί σου. Απόψε, συναντιόμαστε για να γιορτάσουμε την τεράστια δύναμη και το πνεύμα των παιδιών και των νέων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και των ατόμων που μεταμορφώνουν τη φροντίδα στο σπίτι».

«Οι ιστορίες δύναμης, συμπόνιας και επιμονής είναι έμπνευση όχι μόνο για όσους βρίσκονται σε αυτό το δωμάτιο, αλλά και για πολλούς ακόμα. Έχετε θέσει τον πήχη και τον ανεβάζετε ξανά και ξανά, και είμαι τόσο ταπεινός που στέκομαι μπροστά σας καθώς προσπαθώ να μεταφέρω τον αντίκτυπό σας με λόγια».

Ο Χάρι αναφέρθηκε επίσης στη δική του οικογένεια με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια, λέγοντας: «Ως πατέρας δύο παιδιών και τριών σκύλων, άρα βασικά πέντε, έχω πλήρη επίγνωση των πολλών χαρών και προκλήσεων που έρχονται με την ανατροφή των παιδιών. Στους γονείς, έχετε τον πιο ειλικρινή θαυμασμό και σεβασμό μου».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top