«Πάμε Μαζί»: Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Παπαγεωργίου στη Δανάη Μιχαλάκη

Σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Δείτε το video clip του «Πάμε Μαζί»

Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ενθουσιασμένος με την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης που έκανε η ηθοποιός στα social media ανήμερα της επετείου του γάμου τους και των γενεθλίων ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

 

Ο ηθοποιός μαζί με την μπάντα του, τους Polkar, κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι τους «Πάμε Μαζί», αφιερωμένο στην γυναίκα του.

Δανάη Μιχαλάκη: Τα ενσταντανέ με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και οι καρδούλες!

Δανάη Μιχαλάκη: Στον καναπέ με φουσκωμένη κοιλίτσα

Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Το «Πάμε Μαζί» είναι ένα τραγούδι με συγκεκριμένο αποδέκτη. Το έγραψα για την γυναίκα μου. Και ως εκ τούτου είναι a priori προσωπικό. Κοιτάζοντας πίσω, στα 10 χρόνια που υπάρχουν οι Polkar, μπορώ να δω πρόβες στα Λαδάδικα, καλοκαίρια, συναυλίες σε όμορφους τόπους, τη Θεσσαλονίκη, ταξίδια με φίλους, πόρτες που έκλεισαν, αγκαλιές που άνοιξαν, κόσμο που τραγούδησε τα τραγούδια μας, τη ζωή μου. Το νέο μας τραγούδι έμελλε να έρθει ως μια ερωτική εξολομόγηση στην επέτειο των 10 μας χρόνων ως μπάντα, εντελώς τυχαία. Δεν είναι κάτι που προγραμματίστηκε, ούτε ήρθε η έμπνευση κατόπιν «σκέψης». Όπως όλα τα ωραία πράγματα, ήρθε «από τύχη», όπως «από τύχη» ήρθε και η γυναίκα μου στη ζωή μου και γέμισε με τύχη τις μέρες μου. Ούτε θυμάμαι πως πρωτοξεκίνησα να το γράφω. Απλά πήρα το γιουκαλίλι, το γρατζούνισα ένα απόγευμα στο σπίτι κοιτάζοντας την, και βγήκε. Η διαδικασία στη συνέχεια στο studio, ήταν αυτή που συμβαίνει όταν οι δικοί σου άνθρωποι σκύβουν με φροντίδα και γενναιοδωρία πάνω από κάτι δικό σου και του δίνουν «ζωή». Τίποτα δε θα ακουγόταν το ίδιο αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (άνθρωποι της ζωή μου πλέον) που να αποτελούν τους Polkar. Το αφιερώνω στα όνειρα που έκανα πριν την συναντήσω», σημειώνει ο δημιουργός του τραγουδιού.

«Και δεν μπορώ. Να ξεκολλήσω απ’ το δικό σου το λαιμό. Δίπλα σου θέλω να γυρνώ κάθε λεπτό. Πάμε Μαζί. Κι ό,τι κι αν γίνει σε αυτή τη ζωή. Θα ‘χεις εμένα να δαγκώνω το δεξί σου αυτί»
 
Στο video clip του τραγουδιού ο Γιώργος και η Δανάη μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές, εκείνες δηλαδή που έδωσαν την έμπνευση ώστε να γίνει το «Πάμε Μαζί» ένα όμορφο τραγούδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top