Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζουν οι εικόνες του πατέρα της από το νοσοκομείο

Ο προσωπικός Γολγαθάς της δημοσιογράφου

Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη, πριν λίγες ημέρες είχε γνωστοποιήσει πως επισκέφτηκε το Ψυχιατρικό Τμήμα στο Θριάσιο Νοσοκομείο για προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τώρα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια περιέγραψε τον δικό της Γολγοθά στο Live News. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε, την περασμένη εβδομάδα, κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα της και στην πορεία τον πόνο που της προκάλεσε ο θάνατός του. 

Η Σάσα Σταμάτη συγκεντρώνει στοιχεία και περιμένει την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που, όπως πιστεύει, αδιαφόρησαν στο κέντρο αποκατάστασης και επιβάρυναν δραματικά την υγεία του αγαπημένου της μπαμπά.

Το Live News, μετέφερε τα λόγια του γιατρού που εξέτασε πρώτος τον πατέρα της παριυσιάστριας, όταν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης, και μαζί με τις κινήσεις που κάνει ο δικηγόρος της Σταμάτη, προκαλούν νέες αντιδράσεις.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου πέθανε τον Απρίλιο του 2021. Λίγους δηλαδή, μήνες από τη μέρα που η Σάσα Σταμάτη τον πήρε άρον άρον από το κέντρο αποκατάστασης σε άθλια κατάσταση. Όχι μόνο δεν παρουσίασε τη βελτίωση, αλλά η υγεία του είχε επιβαρυνθεί κατά πολύ.

«Ο κύριος Σταμάτης ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν αφυδατωμένος, σηπτικός και μία οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Η κρεατίνη ήταν κοντά στο 20, πρώτη φορά έχω δει τέτοιες υψηλές τιμές. Που σημαίνει ότι τα νεφρά του έπασχαν πάρα πολύ. Μου έκανε εντύπωση η άσχημη κατάσταση που ήταν» περιέγραψε ο γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου που τον εξέτασε πρώτος όταν βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top