Σάκης Κατσούλης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

«Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπός μου»

Ο τελικός του Survivor All Star 2023 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μπήκαν στο «Survivor» ως πρώην ζευγάρι, αλλά το ριάλιτι επιβίωσης τούς έφερε ξανά κοντά και έκτοτε οι δυο τους είναι... αχώριστοι!

Νικητής του Survivor υποψήφιος στις εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά!

Μάλιστα, από την ημέρα που ολοκληρώθηκε το «All Star Game» με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, οι κοινές αναρτήσεις στα social media... δίνουν και παίρνουν!

Το φιλί της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον αγαπημένο της Σάκη μετά τη νίκη του/ NDP

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση που ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα, έκανε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του, Μαριαλένα, με μια καλοκαιρινή τους φωτογραφία από τις διακοπές.

«Η αγαπημένη μου ιστορία αγάπης, είναι η δική μας ιστορία. Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά! Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Η ανάρτησή του 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top