Britney Spears για τον χωρισμό της: «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο»

Η τραγουδίστρια «έσπασε» τη σιωπή της μετά την είδηση του χωρισμού

Δείτε βίντεο για την Britney Spears από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Η Britney Spears «έσπασε» τη σιωπή της μετά τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Sam Asghari. Στο μεταξύ, διάφορες υποθέσεις γίνονται αναφορικά με τις αιτίες του χωρισμού μετά από 14 μήνες έγγαμου βίου.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Σαμ Ασγκάρι: Χωρισμός-βόμβα έναν χρόνο μετά τον γάμο!

Φωτογραφία από τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι /Φωτογραφία Instagram

Φωτογραφία από τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι /Φωτογραφία Instagram


Ωστόσο, η επίσημη αίτηση που κατατέθηκε από το πρώην ζευγάρι σε δικαστήριο του Λος Άντζελες να αναφέρει «ασυμβίβαστες διαφορές».  
Η Spears είπε στους θαυμαστές πώς «δεν άντεχε άλλο τον πόνο».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο Σαμ Ασγκάρι έσπασε τη σιωπή του για το διαζύγιό τους

Μπρίτνεϊ Σπίαρς & Σαμ Ασγκάρι στην πρεμιέρα της ταινίας Κάποτε στο... Χόλιγουντ το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Μπρίτνεϊ Σπίαρς & Σαμ Ασγκάρι στην πρεμιέρα της ταινίας Κάποτε στο... Χόλιγουντ το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

 

«Όπως όλοι γνωρίζουν, εγώ και ο Σαμ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολλά του να είσαι με κάποιον, έτσι, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί χώρισα. Με κάποιου είδους τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα από φίλους που με συγκινούν και σας ευχαριστώ! Προσπαθώ να είμαι δυνατή για πολύ καιρό και το Instagram μου να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε!
Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και να αφήσω τα δάκρυά μου να κυλήσουν για το πώς νιώθω πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο πάντα έπρεπε να κρύβω τις αδυναμίες μου. Αν δεν ήμουν το “δυνατό στρατιωτάκι” του μπαμπά μου, θα με έστελνε σε μέρη ώστε να ζητήσω ιατρική βοήθεια. Τότε όμως, ήταν η στιγμή που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένειά μου. Υποτίθεται ότι με αγαπούσαν άνευ όρων, όχι υπό προϋποθέσεων.
Θα είμαι, λοιπόν, όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά! Τέλος πάντων, να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε». Ειλικρινά δεν είναι δουλειά κανενός! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top