Σύζυγος Σπύρου Φωκά: «Πουλούσα ημερολόγια για να μπορέσουμε να ζήσουμε»

Συγκλονίζει η Λίλιαν Φωκά

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Σπύρο Φωκά από την εκπομπή Happy Day

Τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν εξομολόγηθηκε η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, περιγράφοντας μια ζωή με αγώνα και στερήσεις για να μπορέσει να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της. 

«Πρώτα αποφάσισα να γίνω μάνα. Σε ηλικία 19 ετών είχα την Κωνσταντίνα μου. Από ξαφνικό έρωτα. Δίδασκα χορό σε μια σχολή χορού και εκεί γνώρισα τον βιολογικό πατέρα της. Έπειτα αποφασίζω να πάω σε δραματική σχολή όπου είχα τη μεγάλη ευλογία να έχω δασκάλα μου τη Νίκη Τριανταφυλλίδη. Μεγάλη μορφή στο θέατρο. Αμέσως με πήρε στο θέατρο που είχε δημιουργήσει και αρχίσαμε τη συνεργασία μας που για εμένα είναι περγαμηνή», είπε στην Espresso.

Σε κέντρο αποκατάστασης ο Σπύρος Φωκάς

Μάλιστα, όπως είπε δεν έκανε καριέρα στο εμπορικό θέατρο γιατί δεν είχε «τη μαγκιά» να πάει μπροστά, αλλά και γιατί είχε να μεγαλώσει την κόρη της, την μεγαλύτερη ευλογία, όπως λέει, που είχε στη ζωή της. 

Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά - Μπήκε στην Εντατική ο ηθοποιός

«Την περίοδο εκείνη που τη μεγάλωνα έπρεπε να επιβιώσουμε κι εγώ και η κόρη μου. Κι έτσι τα πρωινά πήγαινα και πουλούσα ημερολόγια για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Δυστυχώς δεν είχα υποστήριξη από τον πατέρα της. Και γι’ αυτό θεωρώ πως υπάρχει μόνο μητρικό ένστικτο και όχι πατρικό. Θυμάμαι ένα πρωί πήγα στα Πατήσια να πουλήσω την πραμάτεια μου. Τότε είχε δικό του θέατρο ο σπουδαίος Αντώνης Αντωνίου εκεί. Μπαίνω μέσα και με τη μία μου αγόρασε όλα τα ημερολόγια. Δεν την ξεχνάω ποτέ αυτή τη στιγμή, γιατί μου έδωσε τόση χαρά εκείνη τη στιγμή, που πήγα στην κόρη μου και την αγκάλιασα τόσο μα τόσο σφιχτά», είπε και πρόσθεσε πως κάποια στιγμή η κόρη της έμαθε για τις θυσίες που έκανε η ίδια για να τη μεγαλώσει. 

Σπύρος Φωκάς: Η ανάρτηση της συζύγου του, Λίλιαν για την υγεία του

«Ήταν περίπου 7 ετών η Κωνσταντίνα, όταν άρχισε μια μέρα να μου ζητάει διάφορα πράγματα που είχαν αρκετά χρήματα. Την κοίταξα, θυμάμαι, βαθιά μέσα στα μάτια και της λέω: “Θα πάμε στο Πεδίον του Αρεως να κάνουμε και μια άλλη δουλειά”. Πηγαίνουμε, καθόμαστε σε ένα παγκάκι, της δίνω ημερολόγια και της λέω: “Πάμε τώρα να δεις πώς δουλεύω τα πρωινά για να μπορείς εσύ να έχεις όσα μου ζητάς”. Και αρχίσαμε να πουλάμε μαζί ημερολόγια. Νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχω δώσει. Η Κωνσταντίνα μεγάλωσε, απέκτησε τρία πτυχία, πήγε και σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στο Λος Αντζελες και με τα λεφτά που βγάζει στέλνει και σε εμένα με τον Σπύρο για να μπορέσουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Τις ελεύθερες ώρες της ξέρεις τι κάνει εκεί; Delivery με αυτοκίνητο σε όλα τα σπίτια», είπε η Λίλιαν Φωκά με περηφάνια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top