Μαρία Μενούνος: Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φακό ντυμένες ασορτί

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Μαρία Μενούνος: «Μπορεί να βαφτίσουμε το μωρό στην Ελλάδα»

Κρατά στην αγκαλιά της νεογέννητη κόρη της και λάμπει από ευτυχία. Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο κατάφεραν να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας και εδώ και λίγες εβδομάδες η ζωή τους έχει αποκτήσει άλλο νόημα.

 


Η γλυκιά μαμά είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και δε σταματά να τη φωτογραφίζει.

Αυτή τη φορά πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τη μικρή Αθηνά και μαμά και κόρη είναι ντυμένες ασορτί με ασορτί σύνολο. «Το έκανα ασορτί σύνολο», έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

Μενούνος: Απαθανατίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους


Η ίδια μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό US Weekly και περιέγραψε τη στιγμή που η παρένθετη μητέρα έφερε στη ζωή το κοριτσάκι της. «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουίκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top