Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί!

Το ζευγάρι «πετάει» από χαρά - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους

Μαρία Μενούνος: «Μπορεί να βαφτίσουμε το μωρό στην Ελλάδα»

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο! Το τρισευτυχισμένο ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί το οποίο ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Μαρία Μενούνος: Δείχνει τα σημάδια της εγχείρησης μετά την αφαίρεση όγκου

Όπως αποκαλύπτουν στο US Magazine, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της ζουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους με την κόρη τους, η οποία γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου. Η μικρή, όπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρει τα ελληνικά ονόματα Αθηνά – Αλεξάνδρα.

Η Μαρία Μενούνος, ο Κέβιν Αντεργκάρο και το νεογέννητο μωρό τους φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού ‘’US Weekly’’ και οι φωτογραφίες μάς έκαναν να «λιώσουμε!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Κέβεν κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον σαν, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν απλώς σκέτη χαρά» εξομολογείται η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό.

«Καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι ευφορία. Για τόσο καιρό, ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Θα πήγαινα σε παιδικά πάρτι γενεθλίων και θα ήμουν λίγο λυπημένος γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Και τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένος, σαν να ξέρω επιτέλους πού ανήκω» λέει για το πώς είναι να είσαι μαμά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top