Μενούνος: Απαθανατίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Μαρία Μενούνος: «Μπορεί να βαφτίσουμε το μωρό στην Ελλάδα»

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού πριν μερικές μέρες υποδέχτηκαν την κόρη τους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στις 23 Ιουνίου, μέσω παρένθετης μητέρας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε για να αλλάξει τη ζωή της ολοκληρωτικά.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε "τι κάνουμε;". Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!», είχε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μενούνος για την γέννηση της κόρης της.

Μαρία Μενούνος: Δείχνει τα σημάδια της εγχείρησης μετά την αφαίρεση όγκου

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι προσπαθούσε για 10 χρόνια να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και τελικά, τα κατάφερε και είναι τρισευτυχισμένο.

Μάλιστα, την Κυριακή 23 Ιουλίου η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τον σύζυγό της αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη τους στον καναπέ του σπιτιού τους. Στο στιγμιότυπο φαίνονται και τα δύο σκυλιά τους.

«Οικογενειακό βράδυ Κυριακής» έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Μενούνος.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

Μενούνος: Απαθανατίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top