Μάργκοτ Ρόμπι: Γιατί τα πόδια της έχουν γίνει trend στη Google

Το «Margot Robbie feet» στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης

Η νέα ταινία της Μπάρμπι με την Μάργκοτ Ρόμπι (Μπάρμπι) και τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Κεν) έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους χθες, Τετάρτη 19/7, και εδώ και καιρό η εντυπωσιακή ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρον της παγκόσμιας showbiz.

Μάργκοτ Ρόμπι: Γιατί τα πόδια της έχουν γίνει trend στη Google

Mάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ στην πρεμιέρα της Μπάρμπι στη Μ. Βρετανία/ AP

Μαζί με την ταινία, trend στην αναζήτηση της Google έχουν γίνει και τα... πόδια της Ρόμπι!

barbie

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η καλλονή ηθοποιός έχει επίσης κερδίσει τον θαυμασμό περισσότερων από 6.700 ανθρώπων που πιστεύουν ότι έχει ωραία πόδια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από κοντινά πλάνα των ποδιών της στα τρέιλερ της νέας ταινίας της Μπάρμπι, αλλά και στη θρυλική θσκηνή από τον «Λύκο της Γουόλστριτ» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

 

 

Μάργκοτ Ρόμπι: Γιατί τα πόδια της έχουν γίνει trend στη Google

Ρόμπι και Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Γουόλστριτ» 

«Με κολακεύει πραγματικά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με τα πόδια μου. Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο. Ειλικρινά. Δεν αισθάνομαι περίεργα γι' αυτό. Πραγματικά, μου αρέσει, αυτό είναι ωραίο» είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι έψαξε στο Google τον εαυτό της και είδε προς έκπληξή της ότι το «Margot Robbie feet», δηλαδή «Τα πόδια της Μάργκοτ Ρόμπι» ήταν ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα στη μηχανήη αναζήτησης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top