Ο Γιώργος Καράβας ποζάρει στη Σαντορίνη φορώντας... την πετσέτα του

Απολαμβάνει τις διακοπές του με τη σύζυγό του στην Οία

Στιγμιότυπα από τις διακοπές του Γιώργου Καράβα με τη σύζυγό του στη Σαντορίνη/ instagram

Τη μαγευτική Σαντορίνη απολαμβάνει ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του. Από την άλλη, οι followers του απολαμβάνουν τις αποκαλυπτικές πόζες του μόνο με την πετσέτα του. 

Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Για shopping με casual & comfy look!

Το εντυπωσιακό μοντέλο πόζαρε φορώντας μόνο μια πετσέτα, τυλιγμένη από τη μέση του και κάτω και «έριξε» το Instagram με το στυλ και τις αναλογίες του. 

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 12 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη. «Αγαπάω και θαυμάζω τη γυναίκα μου» είχε πει ο Γιώργος Καράβας σε κοινή τους συνέντευξη στον Alpha, με τη σύζυγό του να απαντά: «εννοείται ότι υπάρχει ο έρωτας. Δε γίνεται χωρίς να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο να μένεις μαζί του».

Η ομορφιά και η γοητεία του Γιώργου Καράβα ήταν σύμμαχοι του στον χώρο του modelling. To 2012 ο διάσημος οίκος Hermès ζήτησε από τον Γιώργο Καράβα να φωτογραφηθεί ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του ενώ ακολούθησαν  κι άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top