Τα συγχαρητήρια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ελληνική κυβέρνηση

«Έγινε η 1η ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας»

Εκθειάζει τη χώρα μας και τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στην αναγνώριση των νόμων και των πολιτικών για τη διατήρηση της βιοποικοιλότητας περιοχών, με ανάρτησή του στα social media o Λεονάρντο ντι Κάπριο.

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε ομιλία εκδήλωσης των Ηνωμένων Εθνών στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή/ AP Photo/Mark Lennihan

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε ομιλία εκδήλωσης των Ηνωμένων Εθνών στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή/ AP Photo/Mark Lennihan

Ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, επισήμανε το γεγονός πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

«Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas, ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top