«Έκανα ακραίες δίαιτες. Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου»

Γνωστός ηθοποιός έτρωγε για έναν μήνα μόνο φρυγανιές για να αδυνατίσει

«Για να χάσω κιλά τρεφόμουν μόνο με υγρά αναψυκτικά & φρυγανιές» / βίντεο Alpha

Για τις ακραίες δίαιτες που ακολούθησε ανά καιρούς με σκοπό να αδυνατίσει, καθώς και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά του, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Λουδάρος.

Πέθαναν τον Αντώνη Λουδάρο - Εκνευρισμένος ο γνωστός ηθοποιός!

Συγκεριμένα δήλωσε ότι: «Έχω κάνει απίστευτες βλακείες. Όταν ήμουν 20 χρόνων, ήθελα τόσο πολύ να αδυνατίσω, που αποφάσισα να σταματήσω να τρώω. Για έναν μήνα έπινα μόνο υγρά και τρεφόμουν μόνο με αναψυκτικά και φρυγανιές. Ξάφνικα, άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου».

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει δεχθεί μπούλινγκ στο παρελθόν λόγω των κιλών του, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Μου έχουν κάνει πολύ μπούλινγκ, από μικρό παιδί δέχομαι αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι τα σχόλια από τον περίγυρό μου. Με βλέπουν έπειτα από καιρό και μου λένε με θράσος ''τσίμπησες λιγάκι ε;''. Ε, αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου, λες και τους ρώτησα αν πάχυνα».

Για τις ακραίες δίαιτες που ακολούθησε με σκοπό να αδυνατίσει, καθώς και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά του μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος / Φωτογραφία: ndp

«Για έναν μήνα δεν έτρωγα τίποτα κι άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου!»

Όπως έχει ο ίδιος αποκαλύψει και παλιότερα, στη μάχη του να χάσει κιλά σε νεαρή ηλικία, έχει κάνει «extreme πράγματα» για να αδυνατίσει: «Έλεγα ότι δεν έχω ανάγκη την τροφή, το έκανα για να αδυνατίσω. Ψυχολογικό ήταν... Ήταν απίστευτη ανοησία μου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Αυτή η κατάσταση σταμάτησε όταν εγώ έβαλα φρένο στον εαυτό μου, γιατί είχα αρχίσει να γίνομαι ασθενής, άρχισα να αρρωσταίνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top