Σοφία Καρβέλα: «Ασχολήθηκα με τη μόδα γιατί είμαι ατάλαντη στην υποκριτική»

Η ηλικία, η ζωή της στη Νέα Υόρκη και η γλώσσα που μιλάει με τα παιδιά της

Στην Ελλάδα βρέθηκε για λίγες ημέρες η Σοφία Καρβέλα για το λανσάρισμα της νέας συλλογής της με μαγιό. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα που ζει μόνιμα στην Αμερική, ήρθε στην Αθήνα και μίλησε για τη ζωή της στο εξωτερικό, τα παιδιά της αλλά και τον λόγο που δεν ασχολήθηκε τελικά με την υποκριτική. 

Άννα Βίσση: Βόλτα με την κόρη της και τα εγγόνια της στο κέντρο της Αθήνας

Αν και η Σοφία Καρβέλα έχει σπουδές στην υποκριτική, επέλεξε να ασχοληθεί με τη μόδα και σίγουρα δεν το μετανιώνει! «Ασχολήθηκα με τη μάδα γιατί κατάλαβα ότι είμαι τελείως ατάλαντη στην υποκριτική» είπε, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ. 

Η Άννα Βίσση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα / NDP 

«Δύσκολη η Νέα Υόρκη, αλλά μου αρέσει»

Νωρίτερα μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Σοφία Καρβέλα ανέφερε ότι αντιμετώπισε δυσκολίες στη ζωή της στη Νέα Υόρκη, ωστόσο της αρέσει. 

Άννα Βισση: Η συνεργασία - έκπληξη με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα

«Είμαι 39 χρόνων και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη, αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στη μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», είπε. 

«Τα παιδιά μου μιλούν ελληνικά»

Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να απαντήσει και σε ένα θέμα για το οποίο έχει δεχτεί κριτική μέσα από τα social media και δεν είναι άλλο για τη γλώσσα που μαθαίνουν τα παιδιά της. 

Η Σοφία Καρβέλα με τους γιους της από τις διακοπές τους στη Μύκονο / NDP

«Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι μιλούν και στο σπίτι ελληνικά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top