Σπάνια εμφάνιση για τη Βερόνικα Αργέντζη –Δείτε πώς είναι στα 52 της χρόνια

Ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο καλύτερός της φίλος

Sex symbol της δεκαετίας του ’90 και όχι άδικα, μιας ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα.  Η Βερόνικα Αργέντζη ξεχώρισε για το αποκριτικό της ταλέντο μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τμήμα Ηθών», από όπου έγινε ευρέως γνωστή. 

Η Βερόνικα Αργέντζη παραμένει γοητευτική στα 52 της

Στο απόγειο της καριέρας της αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Βαρύ πένθος για την Βερόνικα Αργέντζη-Πέθανε ο άνδρας της

Παντρεύτηκε τον Διονύση Αντύπα που έγραφε το σενάριο στη σειρά και έμειναν μαζί για 25 ολόκληρα χρόνια. Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Αριάδνης.

Βερόνικα Αργέντζη: Μαυροφορεμένη μιλά για τον θάνατο του συζύγου της

Η ηθοποιός στέκεται και πάλι στα πόδια της μετά τον θάνατο του συζύγου της

Το 2019 η μοίρα της έδειξε το κακό της πρόσωπο, αφού ο σύζυγός της «έφυγε» από τη ζωή. Μάζεψε τα κομμάτια της, στάθηκε στο πλευρό του παιδιού της, γιατί όπως είχε δηλώσει: «Η ζωή συνεχίζεται».

Μεγάλη της αγάπη είναι το θεατρικό σανίδι και μάλιστα το 2022 την είδαμε στο θέατρο Ολύμπια με την παράσταση: «ΤΟΥΛΟΥΖ ΛΩΤΡΕΚ - Η φαντασία της αμαρτίας».

Η Βερόνικα Αργέντζη αγαπά πολύ το θέατρο

Το βράδυ της Τετάρτης (3/5), η «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου και «Ο Επιτάφιος του Περικλή» του Θουκυδίδη παρουσιάστηκε σε ενιαία παράσταση, σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, στο Θέατρο Αθηνών.

Η Βερόνικα Αργέντζη «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και με την ομορφιά της μιας και στα 52 της χρόνια παραμένει γοητευτική, αφού ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο καλύτερός της φίλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top