Μαρίνα Τσιντικίδου: «Μιλάμε για σεξισμό που δεν πήγαινε το μυαλό μου!»

«Μου πήρε δυο χρόνια να ισιώσω» ομολόγησε η πρώην Σταρ Ελλάς

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Τσιντικίδου στην εκπομπή της ΕΡΤ

Ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα μοντέλα στις αρχές της δεκαετίας του '90, αφού έγινε διάσημη εν μία νυκτί όταν κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1992

Σπάνια εμφάνιση για την Τσιντικίδου - Δείτε πώς είναι σήμερα στα 52 της

Ο λόγος για τη Μαρίνα Τσιντικίδου που το μεσημέρι της Τετάρτης φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Τζένη Μελιτά στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε για τη δύσκολη διαχείριση όσων βίωσε την περίοδο που κατεβηκε υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές

Μετά τον μόντελινγκ, η Μαρίνα Τσιντικίδου ασχολήθηκε με την τηλεόραση

Μετά τον μόντελινγκ, η Μαρίνα Τσιντικίδου ασχολήθηκε με την τηλεόραση

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τις σεξιστικές και τις υποτιμητικές συμπεριφορές τις λούστηκα με τον χειρότερο τρόπο όταν πήρα τη μοιραία απόφαση, που να μην την έπαιρνα, να κατέβω υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για αυτό το πράγμα που συνάντησα. Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Εκεί όμως ήρθε όλη η ασχήμια μαζεμένη... Δεν ήταν βέβαια μόνο έτσι, γιατί είχα κι ανθρώπους δίπλα μου που θέλω να τους ευχαριστήσω άλλη μια φορά. Αν δεν είχα την ξαδέλφη μου, τον ξάδελφο μου, τις θείες μου, τη μητέρα μου...». 

Ελληνίδα μοντέλο έριξε... φαγουρόσκονη στα παπούτσια συναδέλφου της!

«Μιλάμε για σεξισμό που δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να αισθανθώ, αντικρίσω, λουστώ σε προσωπικότατο επίπεδο. Με χαζογελάκια μάλιστα μπροστά μου! "Και τι κάνω τώρα;" λες εκεί. "Την έκανα τη βλακεία, θα το λήξω με όση αξιοπρέπεια μπορώ γιατί δεν είναι όλα άσχημα. Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι τριγύρω κι υπάρχουν κι οι ψηφοφόροι". Η ψήφος είναι πολύ σημαντικό πράγμα και δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου δείξουν εμπιστοσύνη 5.000 και άνθρωποι. Αλλά ευτυχώς που δε συνέχισε αυτό», πρόσθεσε. 

Η Μαρίνα Τσιντικίδου με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η Μαρίνα Τσιντικίδου με την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Μετά από μια υποψηφιότητα κάποιου, όταν δε βγει βουλευτής θεωρείται πολιτευτής κι έχει κάποια οφέλη από το κόμμα το οποίο στήριξε. Εγώ όμως δε ζήτησα τίποτα, δεν ήθελα τίποτα. Πήγα στη Μαρτινίκα και μου πήρε δυο χρόνια να ισιώσω», πρόσθεσε η Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή της ΕΡΤ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top