Φοίβος Παπαδάκης: «Θα ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν»

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και τα τηλεοπτικά πρόσωπα βρίσκονται σε συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Ανάμεσα σε αυτά και ο Φοίβος Παπαδάκης, τον οποίο βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ.

Φοίβος Παπαδάκης: «Να την αφήνει ο πατέρας μου να μιλάει περισσότερο»

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε στο Breakfast@star για το τηλεοπτικό του μέλλον


«Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Περιμέναμε να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα. Βρισκόμαστε σε κάποιες κουβέντες, δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα, περιμένω», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και πρόσθεσε: «Αν συνεχίσει η ίδια ομάδα και του χρόνου, με πολύ μεγάλη μου χαρά να μείνω εκεί. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχουμε ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό».

Φοίβος Παπαδάκης: Το παθιασμένο φιλί με τη σύντροφό του στο ασανσέρ

Βέβαια, υπάρχει μια έντονη φημολογία που τον θέλει να συνεργάζεται με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν. «Το είδα που ακούγεται και λέγεται. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με επισημότητα. Ανήκω στο ΟΡΕΝ, με το ΟΡΕΝ μιλάω πάνω και πρώτα απ’ όλα. Γίνονται κουβέντες αλλά είναι ακόμα πρώιμες. Θα ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση, εννοείται πως θα ήμουν θετικός. Μεγάλη μου χαρά θα ήταν να ενταχθώ σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Προς το παρόν όμως ανήκω στο ΟΡΕΝ και αυτή είναι η προτεραιότητά μου», ήταν η απάντηση του Φοίβου Παπαδάκη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top