Φοίβος Παπαδάκης: «Να την αφήνει ο πατέρας μου να μιλάει περισσότερο»

Τι είπε για τη Μαρία Αναστασοπούλου;

Τα επαγγελματικά βήμα του του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη, ακολουθεί εδώ και χρόνια ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης. Καθημερινά τον βλέπουμε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τη Μάριον», και όπως παραδέχτηκε ο ίδιος το καθημερινό είναι δύσκολο.

Φοίβος και Γιώργος Παπαδάκης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση

Φοίβος και Γιώργος Παπαδάκης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση


«Είναι δύσκολο το καθημερινό, αυτή είναι η αλήθεια. Η εκπομπή αυτή ενδεχομένως και να έχει κάνει τον κύκλο της. Δεν είναι δική μου απόφαση αυτή, είναι του καναλιού. Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ακόμα δεν έχουμε, αλλά το ένστικτο μου λέει ότι ενδεχομένως ο κύκλος έχει κλείσει», είπε στο Breakfast@star.

Αναστασοπούλου: «Είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, αυτή είναι η συμφωνία»


O δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του πατέρα του με τη Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και την απόφαση του μπαμπά του να αποχωρήσει μπροστά από τις κάμερες.

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου έχουν μια πολύ καλή συνεργασία

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου έχουν μια πολύ καλή συνεργασία


«Όταν ο πατέρας μου μού είπε για τη συνεργασία με την Μαρία Αναστασοπούλου, του είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Το πίστευα και το πιστεύω. Να την αφήνει να μιλάει λίγο περισσότερο γιατί το έχει αυτό λίγο. Ο πατέρας μου νομίζω ότι αυτή τη φορά που το λέει (σ.σ. για την παράδοση σκυτάλης), το εννοεί. Και σε προσωπικό επίπεδο που μιλάω μαζί του μου έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει κουραστεί πλέον», είπε και συμπλήρωσε: «Δε θα έλεγα ποτέ όχι (σ.σ. στο να βρεθεί στο Καλημέρα Ελλάδα), αλλά είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος γιατί το Καλημέρα Ελλάδα είναι όπως και να το κάνουμε μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top