Σάββας Πούμπουρας: «Τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως»

«Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια»

Ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης στην υγεία μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από μια περιπέτεια που αντιμετώπισε ο ίδιος. 

Στο βίντεό του αναφέρει ότι μετά από μια επίσκεψη στον γιατρό του για μια χαρτογράφηση των σπίλων του που έχει στο σώμα του, ανακάλυψε ότι τρεις από αυτές θα έπρεπε να αφαιρεθούν άμεσα και μάλιστα, όπως έχει πει έχουν σταλεί για βιοψία τα αποτελέσματα της οποίας θα πάρει σε λίγες ημέρες.

«Πριν λίγες ημέρες, αυτός εδώ ο παίκτης (Hugh Jackman), είχε βγει και είχε μιλήσει ανοιχτά για ένα δερματικό θέμα που έχει. Για κάποιες ελιές που είχε στείλει για βιοψία γιατί ήταν ύποπτες για καρκινικά θέματα» αναφέρει στην αρχή του βίντεό του ο Σάββας Πούμπουρας.

«Είχα κάνει πριν τρία χρόνια μια χαρτογράφηση στις ελιές μου σε έναν γιατρό και είπαμε να τις τσεκάρουμε γιατί έχω σκούρο δέρμα, έχω πολλές ελιές. Είπαμε κάθε χρόνο να κάνουμε αυτό το πράγμα. Πέρναγαν τα χρόνια αλλά δεν έκανα τίποτα. Βλέποντας αυτό το δημοσίευμα πριν δυο εβδομάδες, είπα να πάω να ξανακάνω μια χαρτογράφηση.

Ήρθα να κάνω μια χαρτογράφηση και μαντέψτε, τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι εμένα, κάτι μου χτύπησε το καμπανάκι. Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια.

Όσοι αγαπάτε πάρα πολύ τον ήλιο και αράζετε άφοβα με κάτι βαζελίνες και λάδια… δείτε τον ήλιο σοβαρά γιατί δεν παίζει… Δρα συσσωρευτικά. Νομίζετε ότι αν είστε πιο μαύροι και πιο σκούροι θα είστε πιο σέξυ. Όχι… Μπορεί να κάνω update σε επτά μέρες μετά τη βιοψία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μη ξεχνάτε το σώμα σας, τον εαυτό σας και την υγεία σας» εξομολογείται στη συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top