Κατερίνα Πλουμιδάκη: Τα χείλη της... σάπισαν μετά από πλαστική επέμβαση

Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτει η γνωστή συγγραφέας

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Πλουμιδάκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Στην αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση στα χείλη της που έκανε τη ζωή σωστό εφιάλτη, αναφέρθηκε η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη, με την περιγραφή της να συγκλονίζει.

Μιλώντας στο Πρωινό την Τρίτη, η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε αναλυτικά στην επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών στην οποία υπεβλήθη το 2021, κι η οποία άλλαξε τη ζωή της ολοκληρωτικά, με την ίδια μέχρι σήμερα να μπορεί να πιει νερό μόνο με καλαμάκι!

Παράλληλα με τα πολλά και σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, η συγγραφέας έχει κινηθεί νομικά εναντίον Έλληνα πλαστικού χειρουργού στη Φλόριντα, αναμένοντας την ημέρα που θα δικαιωθεί

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Πλουμιδάκη από το χειρουργείο σοκάρουν!

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Πλουμιδάκη από το χειρουργείο σοκάρουν!

«Ήμασταν με τον άντρα μου στο Βέιλ στο Κολοράντο. Εκεί που περπατούσαμε στον δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά, μας προσέγγισε ένας Έλληνας, μας έπιασε τη συζήτηση και στα πέντε λεπτά με ρώτησε τι έχω κάνει στα χείλη μου. Εγώ πριν 30 χρόνια είχα βάλει κολλαγόνο στα χείλη μου. Ενδιάμεσα δεν τα είχα πειράξει ποτέ. Ο Έλληνας αυτός ήταν πλαστικός χειρουργός στη Φλόριντα, μιλούσε για εγχείρηση ρουτίνας για να βγάλω το κολλαγόνο. Αυτό ήταν τέλη Νοεμβρίου του 2020», ανέφερε αρχικά η συγγραφέας.

«19 Ιουλίου του 2021 έκανα την εγχείρηση. Με είχε πείσει ότι είναι πολύ απλή επέμβαση. Η επέμβαση έγινε με τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης μού έλεγε πως όλα πήγαιναν καταπληκτικά. Κάποια στιγμή μου έκανε πολύ εντύπωση, γιατί μου έβγαλε κομμάτι του μυός μου δεξιά και μου είπε ότι έβγαλε ένα σουβλάκι τυλιγμένο σε σιλικόνη. Αυτό το σουβλάκι ήταν ο μυς μου και κατέληξε στα σκουπίδια. Αυτό που έβγαλε είναι ο λόγος που σήμερα δεν έχω μυ. Δεν έχω μυ, δεν έχω σφικτήρα μυ, δεν έχω το σφίξιμο. Έτρωγα εννέα μήνες με καλαμάκι, όλα αλεσμένα», συνέχισε.

«Την Τρίτη 26 Ιουλίου έβλεπα πως συνεχίζει έτσι και μου είπε ο γιατρός ότι είχα αργή επούλωση. Εκείνη την Τρίτη μου είπε να κάνουμε μια ένεση με αιμοπετάλια που βοηθούν στην επούλωση. Το βράδυ νέκρωσα. Έμεινα δέκα ημέρες με νεκρό δέρμα. Τη σοβαρότητα ποτέ δε μου την είπε», τόνισε μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα

Η πλαστική στα χείλη για τη συγγραφέα Κατερίνα Πλουμιδάκη κατέληξε... εφιάλτης! 

Η πλαστική στα χείλη για τη συγγραφέα Κατερίνα Πλουμιδάκη κατέληξε... εφιάλτης! 

«Ήθελα να αυτοκτονήσω και σκεφτόμουν τις μεθόδους. Δεν ήθελα να πηδήξω από τον 10ο γιατί με ανατρίχιαζε ο διαμελισμός, και επειδή τα μόνα χάπια που είχα από το γιατρό ήταν κάποια ηρεμιστικά σκεφτόμουν πόσα θα χρειαστώ για να πεθάνω και να μη μείνω φυτό», παραδέχτηκε.

«Όταν πέρασαν οι δέκα μέρες κι έβγαλα το νεκρό δέρμα, είδα αυτό που δεν μπορείτε να βγάλετε στην τηλεόραση. Μετά με έραψε. Έκανα επτά χειρουργεία και πάνω από 40 βδομάδες ενέσεων. Θα συνεχίσω τις ενέσεις για άλλο ενάμιση χρόνο, τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να χειρουργηθώ. Τα νεύρα θέλουν χρόνια για να συνδεθούν», εξήγησε η συγγραφέας.

Μιλώντας για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ίδια και τον Έλληνα γιατρό, σημείωσε ότι: «Έχουμε δικαστική διαμάχη σε αμερικανικά δικαστήρια. Αυτός για έναν χρόνο με εκλιπαρούσε να μην του κάνουμε μήνυση και του είπαμε "δε θα σου κάνουμε"».

«Είμαι η μοναδική στον κόσμο με τέτοιου είδους ζημιά από χειρουργείο. Μου το είπανε. Έχω δει 22 γιατρούς. Από λάθος χειρουργείο να φτάσεις σε καθολική νέκρωση που δεν έχει μείνει τίποτα δεν έχουν δεύτερο. Το πολύ κακό είναι πως τα πάντα πάνω μου είναι πειραματικά. Δεν έχουν δεύτερο», τόνισε στη συγκλονιστική περιγραφή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top